Sport

2018.09.30. 18:29

Egy "másik" Sényő kellett a győzelemhez

Nyírbátor, Sényő - A labdarúgó NB III. 8 .fordulójában a Nyírbátor hazai pályán szenvedett vereséget.

Nyírbátor, Sényő - A labdarúgó NB III. 8 .fordulójában a Nyírbátor hazai pályán szenvedett vereséget.

Nyírbátorban egy védelmi kihagyást kihasználva hamar vezetéshez jutott a Tállya. Ez magabiztossá tette a vendégeket, és kapkodóvá a hazai csapatot. Hogy teljes legyen a bátori trauma, a félidő második részében egy hazai ziccert követően, parádés góllal növelte előnyét a vendégcsapat.

A második félidőben mindent elkövetett a Bátor az eredmény kozmetikázása érdekében, de ezen a délutánon valahogy semmi sem sikerült. Hiába kerültek ziccerbe a játékosok, hol a kapus bravúrral mentett, hol a támadó hibázott.

A hazaiak szerint a mérkőzés értékeléséhez hozzátartozik, hogy ritkán látható kritikán aluli játékvezetésnek volt szemtanúja a közönség.

Sényőn az első félidőben a jól visszaálló vendégek megakadályozták, hogy a hazaiak fölényt és esetleg gólt szerezzenek. Kiegyenlített játék jellemezte a játékrészt.

A második félidőben egy másik hazai csapat futott ki pályára, húsz perc alatt szebbnél-szebb akciókkal eldönthette volna a mérkőzést, úgy, hogy büntetőt is kihagyott 2–0-nál. A végig sportszerű mérkőzés utolsó perceiben egy cigándi játékos (ártalmatlan szituációban) súlyos sérülést szenvedett, mentő szállította el.

A Sényő megérdemelten győzött.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 8. forduló

Nyírbátor–Tállya 0–2 (0–2)

Nyírbátor, 200 néző, v.: Bodzay.

Nyírbátor: Vasas – Szegedi, Müller (Bernáth, 72.), Tóth M., Vámos, Pálinkás, Reznek (Sárosi, 61.), Boros, Bagi (Scheibli, 72.), Fenyőfalvi, Terdik. Edző: Szilágyi Krisztián.

Tállya: Tarr – Ondó (Belényesi, 67.), Huszti, Minczér, Mihálszki (Kovács F., 84.), Nyítrai, Németh B. (Németh D., 20.), Lippai, Turcsik, Bihari, Bocsi. Edző: Uray Attila.

Gól: Németh B. (7.), Bocsi (31.)

Jók: Tóth, Vámos, Fenyőfalvi, Pálinkás, ill. Tar, Minczér, Lippai, Nyitrai, Bihari.

Tudósított: Balla István.

Mesterszemmel

Szilágyi Krisztián: – Tompán kezdtük a mérkőzést, mire magunkhoz tértünk már az ellenfél vezetett kettő nullára. A második félidőben nagyot küzdöttünk, meg is voltak a lehetőségeink, de sajnos ezek kimaradtak.

Uray Attila: – Az első félidőben magabiztos játékkal előnyre tettünk szert, és több esetben is eldönthettük volna a mérkőzést. Örülök, hogy a második félidőben magabiztos játékkal eldöntöttük a három pont sorsát. Gratulálok a csapatomnak, erős ellenfelet győztünk le!

Sényő-Carnifex–Cigánd 2–0 (0–0)

Sényő, 400 v.: Hanyecz.

Sényő-Carnifex: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi (Ács, 80.), Lakatos, Phrakonkham, Fabu, Marics (Ruska, 84.), Kapacina K., Barcsay (Haburcsák, 84.), Márton. Edző: Imrő László, Fiumei Viktor.

Cigánd: Hrabina – Kovács G., Molnár L., Baksa (Timkó, 74.), Zanko, Sánta (Horváth, 82.), Varga K., Engel, Bokros (Fehér, 91.), Fodor A., Répási. Edző: Prisztács Tamás.

Gól: Marics (59.), Barcsay (65.)

Jók: Marics, Bodó, Klepács, Lakatos, Gagyi, ill. Hrabina, Varga K., Fodor A.

Tudósított: Pehely Zoltán.

Mesterszemmel

Imrő László: – Az első félidőben megfogott minket az ellenfél három belsővédős rendszere. Nem szólt másról az első félidő, mint arról, hogy volt két csapat a pályán, akik megpróbálják elrontani a másik játékát. A második félidő ott folytatódott ahol az első befejeződött, azután egy pontrúgással kihasználtunk az ellenfél helyezkedési hibáját és megszereztük a vezetést. A második gólunkat nagyon szép támadás előzte, majd lezárhattuk volna a mérkőzést, a de a kimaradt büntető is belefért. Jobbulást kívánunk a megsérült cigándi játékosnak. Gratulálok a cigándi csapatnak és sok sikert nekik a folytatásban.

Prisztács Tamás: – Az egész bajnokságban nekünk van a legnagyobb problémánk a gólszerzéssel, ez a mai mérkőzésen is bebizonyosodott. Össze kel szednünk magunkat és megyünk tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!