Sport

2018.09.22. 18:21

Itthon nyertek tornát a nyíregyházi röplabdázók

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata a Kaposvárt is legyőzte, ezzel első lett saját felkészülési tornáján.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata a Kaposvárt is legyőzte, ezzel első lett saját felkészülési tornáján.

Hollósy László csapata péntek délután már legyőzte a somogyiakat, majd szombaton az MTK felett aratott 3:0-s sikerrel nyitotta a Fatum Property Kupát.

A kaposváriak elleni, immáron a torna keretein belül rendezett összecsapáson 3:3 után lépett meg 8:3-ra a Fatum, ez időkérésre is késztette a vendégek mesterét, ám ezután is csak tovább nőtt a különbség.

A második játszma is hasonlóan kezdődött, de 16:9-es hazai előnynél nem a terveknek megfelelően alakult néhány labdamenet, viszont ez is csak percekre tette szorosabbá a szettet, mert a nyíregyháziak megint beleerősítettek.

A harmadik játszma rendkívül izgalmasan alakult, ugyan 13:13 után 20:15-re meg tudott lépni a Nyíregyháza, a vendég együttes innen is visszaküzdötte magát 23:22-re. A Fatum végül ebben a szituációban is helytállt és szettveszteség nélkül nyerte meg sajátrendezésű felkészülési tornáját.

Fatum Property Kupa, női felkészülési torna

Continental Aréna

Fatum-Nyíregyháza–1. MCM Diamant Kaposvári Egyetem 3:0 (16, 16, 22)

A torna végeredménye: 1 .Fatum-Nyíregyháza, 2. MTK, 3. MCM Diamant Kaposvári Egyetem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!