Sport

2018.09.25. 18:53

Senki sem távozott üres kézzel Nyírbátorból

Nyírbátor - Arany-, ezüst- és bronz­érmet is nyertek a megyénkbeli tehetségek.

Nyírbátor - Arany-, ezüst- és bronz­érmet is nyertek a megyénkbeli tehetségek.

Nemrég Nyírbátor adott otthont az idei újonc és serdülő területi II. osztályú ranglista versenynek. A megmérettetésen 20 egyesület 34 versenyzője állt asztalhoz egyéni és páros számokban.

Megyebeli versenyzőink sok értékes helyezés mellett a serdülő leány U13 kategóriában a nyíregyházi Hanustyák Fanni révén ezüst, míg ugyanebben a kategóriában a nyírbátori Macos Valentina jóvoltából bronzérmet szerzett.

Ajándékcsomagot kaptak

Párosban az előbb említett Hanustyák Fanni klubtársával, Majláth Virággal az oldalán, mindenkit maguk mögé utasítva a dobogó felső fokára álltak, a helyiek versenyzője, Macos Valentina a KSI-s Szimán Barbarával bronzérmes lett.

A fiúk sem maradtak érem nélkül, az U13-asok között Macos Nikola a dobogó második fokára állhatott. A verseny a fiatalon eltávozott nyírbátori asztaliteniszezőnek emléket állítva, Győrfi Tibor emlékverseny is volt egyben, ebből az alkalomból az elhunyt családja minden játékosnak ajándékcsomaggal kedveskedett, így egyik ifjú pingpongos palánta sem távozott üres kézzel Nyírbátorból.

BB

Ezek is érdekelhetik