Sport

2018.10.18. 13:02

Bravúrgyőzelemmel az élen

Nyíregyháza - Vezetik a csoportot, elégedett a lányok teljesítményével.

Nyíregyháza - Vezetik a csoportot, elégedett a lányok teljesítményével.

Szeptember közepén beszélgettünk Dorogi Jánossal, az NAC Túróczy edzőjével, aki az esélyeket latolgatva elmondta akkor, hogy az idén területi alapon kettéosztották a mezőnyt, így a NAC Túróczy a bajnokság hatcsapatos keleti csoportjába került.

A kevesebb induló ellenére azonban nem lesz könnyebb dolguk, mert itt indul az egykori extraligás Soltvadkert és a nagy hagyományokkal rendelkező Statisztika második gárdája is.

A válogatottban is játszanak

– Két mérkőzésünk van hátra az őszi fordulóból és vezetjük a csoportot, nagy valószínűséggel ott tudunk majd lenni az első két hely valamelyikén, ami rájátszást ér. Elégedett vagyok a csapattal, hiszen döntetlent tudtunk játszani Soltvadkerten, bravúros győzelmet arattunk a Statisztika második csapata ellen, legutóbb pedig az utánpótlás válogatottat múltuk felül fölényesen – értékelt a nyíregyháziak mestere.

– Büszkeséggel tölt el, hogy Hanustyák Fannira és Laskai Íriszre a válogatottban is számítanak. Fanni az Olimpiai Reménységek Versenyén orosházi és KSI-s társával csapatban képviseli hazánkat, Írisz szintén novemberben a hagyományos szombathelyi utánpótlás világkupán egyéniben és csapatban is asztalhoz áll – mondta el Dorogi János.

A NAC Túróczy legközelebb Szegeden játszik október 27-én.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!