Sport

2018.10.20. 17:29

"Nem igazán volt a mi napunk ez a mai"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei I. osztály 11. fordulójában hat mérkőzést rendeztek szombaton.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei I. osztály 11. fordulójában hat mérkőzést rendeztek szombaton.

Edzőt buktatott a Csenger, megszakadt az Ibrány hosszú bajnoki veretlenségi sorozata.

Mátészalka-Csenger 1-6 (0-3)

Mátészalka, 100 néző, v.: Szabó Á.

Mátészalka: Somogyi – Hevele (Tóth P.), Barnucz, Lyáh (Csák M.), Petrohai, Bodó (Szántó), Magyar, Ozsváth, Makszim (Gábor), Tempfli, Simonka. Edző: Marius Bota.

Csenger: Juhász – Veréczi (Lázin), Péter (Mosdóczi), Stef, Mona, Orosz, Kövesligeti (Lengyel), Pálfi, Balogh, Osváth (Katona), Gaál.

Edző: Csík Tibor.

Gól: Csák M., illetve Kövesligeti 2, Pálfi, Balogh Á., Mosdóczi.

A vendég Csenger esélyt sem adott a hazai csapatnak.

Marius Botan: - Ez volt az utolsó csepp a pohárban! Utoljára ültem a Mátészalka kispadján köszönöm szépen Papik Zoltánnak a bizalmat, további sok sikert a csapatnak.

Csík Tibor: Gratulálok a csapatnak, nem az edzőkön múlott az eredmény....

Vásárosnamény-Nyírgyulaj 1-0 (0-0)

Vásárosnamény, néző, v.: Major.

Vásárosnamény: Kasza – Géci, Nagy D., Illés (Bartha), Tóth T., Nagy M., Deskó, Filep, Bancsi (Ács), Puskás. Edző: Dudás Zoltán.

Nyírgyulaj: Oláh – Czerula, Buka, Sárga, Orosz, Fekete (Vas), Kántor (Erdei), Gömze (Angyalos), Mezei, Oxi, Török (Nagy). Edző: Lukács Tibor.

Gól: Deskó. Kiállítás: Filep, illetve Czerula, Buka. Ifi: 2-1.

A csapatok a mezőnyben gyűrték egymást, a tizenegyest hibázó hazaiak a végén vitték dűlőre a mérkőzést.

Dudás Zoltán: - Kiegyenlített első félidő után, a második játékrészben volt minden, mint a búcsúban, három kiállítás, kihagyott büntető. Gratulálok a csapatomnak, mert nagyot küzdöttek. A csapat a győzelmet Sebestyén Geri nemrég született kisfiának ajánlja.

Lukács Tibor:- Múlt héten elveszítettünk őszi veretlenségünket, most az egy éves idegenbeli veretlenségünket, ráadásul két emberünket is kiállították. Nem igazán a mi napunk volt ez a mai.

Baktalórántháza-Kisvárda II. 1-0 (0-0)

Baktalórántháza, 150 néző, v.: Kósa.

Baktalórántháza: Kőrösi – Ráti, Kántor, Kozma (Molnár), Toldi, Lakatos I., Fábri, Balogh, Lakatos L., Rákóczi, Nagy (Pénzes). Edző: Gebri Pál.

Kisvárda II: Cherepko – Lukianchuk, Országos, Elek, Kovácsréti (Bálint), Rácz, Szőr, Erős, Köblös, Gosztonyi, Gyüre (Ötvös). Edző: Erős Gábor.

Gól: Pénzes. Nagy. Ifi: 8-0.

Nagy iramú mérkőzése jobbára a mezőnyben folyt a játék.

Gebri Pál: - Maroknyi csapatom hősiesen küzdött egymásért, melynek meglett az eredménye. Minden elismerés a fiúké.

Erős Gábor: - Borzasztóan szégyenlem magam, remélem sokan teszik ugyanezt a csapatból. Gratulálok a Baktának.

Nagyecsed-Tarpa 3-1 (0-0)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Kosztyu.

Nagyecsed: Makó (Sarkadi Zs.) – Sarkadi G., Zámbó (Nyíri), Marinas, Homann, Bulyáki K., Bulyáki A. (Bodogán), Kóka, Dobos, Erdős, Török. Edző: Ádámszki Róbert.

Tarpa: Molnár – Ricsei, Madzin (Losonczi), Törtei, Szilágyi (Rácz), Rozman, Illés (Szidor), Kacsó, Stefán (Ködöböcz), Djácsenkó (Sütő), Balogh Gy. Edző: Márton István.

Gól: Bulyáki A., Marinas, Sarkadi G., illetve Törtei.

A hazaiak sokat tettek a győzelemért, megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Ádámszki Róbert: - Huszonöt percig bent maradtunk az öltözőben, addig a Tarpa jobban futballozott, aztán átvettük a játék irányítását. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és 0-1-ről is megérdemelten győztünk.

Márton István: - Az első félidő nekünk állt, a másodikban a hazaiak fölénk kerekedtek, de azért arra kíváncsi lettem volna, hogy mi történik, ha a hazaiak tíz emberre fogyatkoznak.

Balkány-Tiszavasvári 4-3 (0-0)

Balkány, 120 néző, v.: Csikai.

Balkány: Tóth D, – Hamar (Csehil), Kállai, Bogdanovics, Ohár (Kerezsi), Vajda, Gelsi, Csatári (Posta), Potornai (Dudás M.), Tóth Z., Molnár F. (Huszár). Megbízott edző: Obsitos Norbert.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Ujj L. (Huszti), Bolgár, Lakatos Gy., Bodnár A., Lajos, Szolyka G., Bakos, Bolega (Száraz), Tóth L. Edző: Nagy István. A hazaiak nagyon fontos győzelemt arattak.

Gól: Kállai G., Ohár, Vajda, Gelsi, illetve Szolyka 2, Száraz. Ifi: 1–3.

Gólzáporos mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó hazaiak megérdemelten nyertek.

Obsitos Norbert: – Köszönjük a vendégeknek, hogy hozzájárult az időpont módosításhoz. Egy sportszerű mérkőzésen azt hittük, hogy már zsebünkben a három pont, de a Tiszavasvári nem adta fel, helyzetek alapján azért megérdemelten nyertünk. Ezt a győzelmet Mirgai László születésnapjára ajánlja a csapat. Boldog születésnapot, mester!

Nagy István: – Az első félidőt átaludtuk, a szünet után mutatott teljesítményért jár a gratuláció a fiúknak. A helyzetek alapján az eredmény az ellenfélre nézve hízelgő.

Ibrány-Tiszakanyár 0-1 (0-0)

Ibrány, 300 néző, v.: Sipos.

Ibrány: Félegyházi, Majoros, Balog G., Kiss T., Csáki, Somogyi (Pápai), Szabó, Kovács, Jeddi, Somogyi, Pócsi. Edző: Madalina György.

Tiszakanyár: Takács, Tóth N., Bodnár, Vicickó (Varga), Illés, Csáki R., Horváth (Nagy Á.), Soós (Matisz), Csáki P., Jánvári, Rézinger (Pukis). Edző: Csáki Róbert.

Gól: Pukis. Ifi: 9-1.

Küzdelmes mérkőzésen szakadt meg az Ibrány hosszú bajnoki veretlenségi sorozata.

Madalina György: - Várható volt, hogy előbb-utóbb ki fogunk kapni, minden sorozat megszakad egyszer. Megvoltak a helyzeteink, de nem tudtunk élni velük, ellenfelünk ezt megbüntette. Gratulálok nekik.

Csáki Róbert: - Nagyon sokat tettünk ezért agyőzelemért, nemcsak ma, hanem az elmúlt hetekben is. Lehet, hogy szerénységnek hangzik, de nekünk továbbra is a bennmaradás a célunk, holnaptól ismét van mire szerénynek lennünk. További sok sikert az Ibránynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!