Sport

2018.10.20. 20:19

Női kézilabda EHF Kupa - Kettős győzelemmel jutott tovább a Siófok

Siófok - A Siófok 32-26-ra nyert a Vác csapata ellen szombaton, és kettős győzelemmel jutott tovább a női kézilabda EHF Kupa selejtezőjének második fordulójából.

Siófok - A Siófok 32-26-ra nyert a Vác csapata ellen szombaton, és kettős győzelemmel jutott tovább a női kézilabda EHF Kupa selejtezőjének második fordulójából.

A harmadik forduló sorsolását kedd délelőtt tartják, az onnan továbbjutó csapatok a csoportkörbe kerülnek.

Eredmény, női EHF Kupa, selejtező, második forduló, visszavágó:

Siófok KC - GVM-Europe Vác 32-26 (15-15)

a legeredményesebb játékosok: Nze Minko 5, Janjusevic 4, illetve De Souza 9, Kácsor 6, Radosavljevic 3

Továbbjutott: a Siófok, kettős győzelemmel, 67-48-as összesítéssel

A két csapat szeptember közepén, bajnoki meccsen is találkozott egymással, akkor a váciak nagy bravúrral 29-28-ra győztek Siófokon. Az ifjúsági világbajnoki ezüstérmes Kuczora Csenge azon a mérkőzésen hat gólt dobott, de október elején súlyosan megsérült a térde, így a komoly vállsérüléssel bajlódó Barján Biankához hasonlóan ezúttal is hiányzott a vendégek közül.

A párharc első mérkőzését a Siófok 35-22-re megnyerte idegenben, így a továbbjutás már múlt szombaton eldőlt. A visszavágó első félidejében remekül tartották magukat a váciak, ám a szünet után a világbajnok brazil balátlövő, Karoline de Souza remek teljesítményével együtt sem tudták megszorítani ellenfelüket.

korábban:

Dunaújvárosi Kohász KA-Spono Eagles (svájci) 43-14 (21-7)

Tj.: a Dunaújváros kettős győzelemmel, 78-35-ös összesítéssel.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!