Sport

2018.10.07. 13:51

Újabb pontot szerzett a Sényő

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az előző fordulóban élre álló Sényő-Carnifex ahhoz a Tállyához látogatott, amely egy hete megverte a Nyírbátort és így az ötödik helyre jött fel.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az előző fordulóban élre álló Sényő-Carnifex ahhoz a Tállyához látogatott, amely egy hete megverte a Nyírbátort és így az ötödik helyre jött fel.

Az előző fordulóban élre álló Sényő-Carnifex ahhoz a Tállyához látogatott, amely egy megverte a Nyírbátort és így az ötödik helyre jött fel.

A vasárnap délelőtt tizenegy órakor kezdődő találkozót mindkét csapat óvatosan kezdte, biztonságra törekedtek a felek. A mérkőzés elején egy szöglet után szép fejessel a Sényő megszerezte a vezetést. Úgy nézett ki, hogy jön az újabb gól, ehelyett az első félidő vége felé többszöri védelmi baki után a tállyai játékos közelről besodorta az egyenlítést érő találatot.

A második félidőben felváltva támadott mindkét csapat, ám a tizenhatosnál általában elfogyott a tudomány mindkét oldalon. Egy lüktető, jó iramú meccsen igazságos végeredmény született.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 9. forduló

Tállya–Sényő-Carnifex 1–1 (1–1)

Ibrány, 300 néző, v.: Mencsik (Kurinka, Farkas D.)

Tállya: Tarr – Ondó, Horváth B. (Paranai, 86.), Németh, Minczér, Mihálszki (Lakatos L., 32.), Nyitrai, Lippai, Turcsik, Bihari, Belényesi. Edző: Uray Attila.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi, Lakatos L. (Ács, 74.), Phrakonkham, Fabu, Marics (Haburcsák, 72.), Kapacina K., Barcsay (Ruska, 87.), Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Turcsik (38.), ill. Fabu (8.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!