Sport

2018.11.17. 15:46

"A sok kapufa és az elpuskázott ziccerek megbosszulták magukat"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szombaton a megyei első osztály őszi utolsó fordulójában három mérkőzést játszottak le.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szombaton a megyei első osztály őszi utolsó fordulójában három mérkőzést játszottak le.

Kisvárda II-Tarpa 1-1 (1-0)

Kisvárda, 200 néző v.: Tóth J.

Kisvárda: Cherepko – Izing, Lukianchuk, Szőr, Elek, Gyüre (Kovácsréti), Bohdan, Gosztonyi, Khmil (Avetisyan), Horváth, Hej. Edző: Erős Gábor.

Tarpa: Shosh – Ricsei, Illés, Djácsenkó, Törtei, Szilágyi (Ködöböcz), Nádimov (Lakatos), Kacsó, Stefán (Rácz), Szidor, Balogh (Losonczi). Edző: Márton István.

A hazai csapat nagy fölényben játszott, de ez meddőnek bizonyult.

Gól: Horváth, illetve Djácsenkó.

Erős Gábor: - Elég nagy kritika az számunkra, hogy ilyen összeállításban sem tudtunk nyerni. Gratulálok a szervezetten játszó Tarpának, megérdemelten vittek el egy pontot tőlünk.

Márton István: - Az első félidőben csapatom egy része megijedt a visszajátszó nevektől, a második játékrészben már egy kicsit bátrabban játszottunk. Reméljük, hogy egy megyei első osztályú bajnokin tudtuk segíteni az NB I-es felkészülést.

Tiszakanyár-Tiszavasvári 3-0 (0-0)

Tiszakanyár, 100 néző, v.: Gergely.

Tiszakanyár: Kanyári – Dobrai (Matisz), Jánvári, Bodnár, Varg, Vicickó, Illés, Rézinger, Tóth, Soós (Horváth), Csáki. Edző: Csáki Róbert.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T. (Huszti), Bakos, Bodnár, Lajos (Holozsnyák), Lakatos, Száraz, Tóth (Szabó G.), Szolyka G., Ujj L. (Bolega), Bolgár. Edző: Nagy István.

Kiegyenlített első félidő után, a második játékrészben a hazaiak akarata érvényesült.

Gól: Dobrai, Horváth, Vicickó. Ifi: 3-1.

Csáki Róbert: - Az első félidő kiegyenlített játéka után, a másodikban nyújtott teljesítményünk alapján úgy gondolom megérdemelt győzelmet arattunk a sportszerű vendégcsapat ellen. Köszönöm a csapat őszi szezonbeli hozzáállását.

Nagy István: - Az első félidőben meddő mezőnyfölényben játszva nem tudtuk a helyzeteinket gólra váltani. A mérkőzés fordulópontja a javunkra meg nem ítélt büntető volt, a Kanyár két szépség díjas góllal tartotta otthon a három pontot.

Nagyecsed-Nyírgyulaj 0-1 (0-0)

Nagyecsed, 150 néző, v.: Bíró.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Zámbó, Marinas, Ascsillán, Bulyáki K., Bulyáki A., Kóka (Roszel), Dobos, Erdős, Török S. Edző: Ádámszki Róbert.

Nyírgyulaj: Oláh – Tóth, Orosz, Fekete, (Nagy) Haburcsák, Mezei (Gömze), Siska (Czerula), Lovas, Erdei (Kántor), Oxi, Török I. (Szabó) Edző: Lukács Tibor.

A hazai csapat óriási lehetőséget szalasztott el és a szerencsével is hadilábon álltak.

Gól: Török I. Ifi: 0-18.

Ádámszki Róbert: - Reálisan 4-5 góllal kellett volna nyernünk, a sok kapufa és az elpuskázott ziccerek azonban megbosszulták magukat. Ellenfelünk egy kaput eltaláló lövéssel elvitte a három pontot, amihez gratulálok nekik. Azt még hozzátenném, hogy kitűnő játékvezetést volt.

Lukács Tibor: - Igazi egygólos mérkőzésen a végén ismét Török villant.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!