Sport

2018.11.15. 09:25

Döntetlennel nyert a Tarpa

Tarpa, Tiszakanyár - Mint ismert, a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban múlt hétvégén csak egy félidőt játszott le a Tarpa és a Tiszakanyár egymás ellen.

Tarpa, Tiszakanyár - Mint ismert, a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban múlt hétvégén csak egy félidőt játszott le a Tarpa és a Tiszakanyár egymás ellen. A játékvezető a nagy köd miatt nem engedte, hogy a második játékrészt is megkezdjék a csapatok. Szerdán ez is megtörtént, a hazaiak a rengeteg kihagyott helyzettel nehézzé tették maguknak a „mini” mérkőzést, ám a szombaton elért 3–2-es eredmény miatt a mostani 1–1 is győzelmet ért számukra.

KM

Tarpa -Tiszakanyár 4–3 (3–2)

Tarpa, 150 néző, v.: Szabó Á.

Tarpa: Sos – Ricsei, Szilágyi N. (Rácz ), Rozman (Losonczi), Nádimov, Illés ., Kacsó., Stefán, Djacsenko (Ködöböcz), Szidor, Balogh Gy. Edző: Márton István.

Tiszakanyár: Kanyár – Matisz, Bodnár G., Varga D., Vicickó (Dobrai), Illés A., Rézinger, Tóth N., Soós, Jánvári, Csáki P. Játékos-edző: Csáki Róbert.

Gól: Rozman 2, Szidor, Nádimov, illetve Varga D. 2 (egyet 11-esből), Csáki P.

Márton István: – Így még nem örültem döntetlennek!

Csáki Róbert: – Az ellenfél szombaton az első félidőben ugyanolyan lesgólt szerzett, mint mi szerdán a másodikban, ám a miénket nem adták meg. Ez döntőnek bizonyult, mert mint kiderült, ezzel a találattal győzött az ellenfél. Ha nem két első félidőt kellett volna játszanunk, akkor más végeredmény születhetett volna, de a sportszerűségünk miatt ez meghiúsult. További sok sikert a Tarpának.


[related-post post_id="4045704"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!