Sport

2018.11.17. 10:22

Fatum-Nyíregyháza - A legjobb formában lévők rangadója

Nyíregyháza - Vasárnap a listavezető Vasas-Óbuda vendége lesz a Fatum-Nyíregyháza.

Nyíregyháza - Vasárnap a listavezető Vasas-Óbuda vendége lesz a Fatum-Nyíregyháza.

Nincs megállás, a női röplabda Extraliga alapszakaszában a második kör harmadik fordulója következik. Illetve egy meccset már csütörtökön lejátszottak, ezen az Újpest 3:1-re nyert a Haladás vendégeként.

Két vasárnapi meccs

Vasárnap a Békéscsaba a Jászberényt fogadja, a Fatum-Nyíregyháza pedig a Vasas-Óbuda vendége lesz. A két csapat nyíregyházi találkozóján a fővárosiak borsot törtek a házigazda orra alá, hiszen szettvesztés nélkül nyertek.

– Sokszor megemlítettem már, hogy a csapat egy szinttel feljebb lépett, ami az örömömre szolgál – kezdte a beharangozó beszélgetést Hollósy László, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzője. – Továbbra is azon kell dolgoznunk, hogy minden héten és minden edzésen előbbre jussunk. Ami a Vasas elleni meccset illeti, jelen állás szerint a két legjobb formában lévő csapat fog megküzdeni egymással. Nem lesz könnyű, hiszen a Vasas egy nagyon összerakott együttes, és különösen a csapatkohézió tűnik erősnek. De nem lennénk igazi sportemberek, ha nem azért utaznánk el, hogy pontokat szerezzünk.

Hittel, odaadással

– Az itthoni mérkőzés tapasztalatait leszűrtük, felkészültünk. A meccs nem arról szól igazán, hogyan vágjunk vissza, hanem, hogy haladjunk előre. Tudjuk az utat amin járunk, ezen most a Vasas a következő ellenfél. A saját játékunkra kell koncentrálnunk, amennyiben megfelelő hittel és odaadással tudunk játszani, akkor már elégedett leszek – így Hollósy László.

A hét eleji napi két edzés után szombaton már csak egy edzés lesz, és vasárnap ebéd után indul a csapat a fővá­rosba.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!