Sport

2018.11.22. 09:44

Hanustyák Fanni duplázott

Apagy, Nyíregyháza - Tölgyes Dorottya a legjobbak között, taroltak az apagyiak.

Apagy, Nyíregyháza - Tölgyes Dorottya a legjobbak között, taroltak az apagyiak.

Hétvégén két versenyen is asztalhoz álltak megyénk fiataljai.

Budapesten, az országos ifjúsági leány és fiú „TOP 24” bajnokságon a nyírbátori Tölgyes Dorottya csoportjából négy győzelemmel és csupán a későbbi ezüstérmes Dari Helgától kikapva jutott be a legjobb nyolc közé, végül a hatodik helyen végzett, ezzel hetven ranglista ponttal lett gazdagabb az ifjú tehetség.

Ketten négy érmet nyertek

A nyíregyházi Laskai Írisz a tizenharmadik, ezzel harminccal növelte ranglista pontjainak számát, míg a szintén nyíregyházi Kovács Melánia a huszonegyedik lett, ami tizenhárom ranglista pontot jelentett számára.

Karcag adott otthont a Joma kupának, ahol az újonc fiúk között a nyíregyházi Erdélyi Balázs a dobogó legalsó fokára állhatott.

A lányok versenyében nagyot villantottak az apagyiak, az újoncok között Hanustyák Fanni arany-, Polgári Zsófia bronzérmes lett, serdülő kategóriában a két lány megismételte helyezését, Majláth Virág pedig az ötödik helyen végzett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!