Sport

2018.11.19. 07:30

"Ismét a rosszabbik arcunkat mutattuk"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország-csoport.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország-csoport.

Szatmárcseke–Nyírmeggyes 1–0 (0–0)

Szatmárcseke, 75 néző, v.: Tordai.

Szatmárcseke: Nagy – Kóczé, Banga, Bandics, Hadadi, (Botos V.), Horváth, Algács, Bakó, Mándi, Varga, (Póti), Somogyi.(Botos). Edző: Hadadi Ferenc.

Nyírmeggyes: Hajzer – Szántó, Kovács, (Dobai), Nagy, Éles, Nógrádi, Hornyák, Takács, (Dobos), Szondi, (Batizi, Török) Gózner, Nemes. (Drabik). Edző: Körmös Miklós.

Gól: Horváth G. Kiállítás: – Ifi: 1–1.

Hadadi Ferenc: – Úgy érzem, nekünk mindig a listavezetőkkel és a veretlenekkel kell játszani. Egy ilyen mérkőzés után jól fog esni a vacsora. Köszönjük a támogatóinknak az egész éves támogatást! Körmös Mikinek üzeni Bandics László, hogy a Frontint

vegye be!

Körmös Miklós: – Örülök, hogy vége van. További sok sikert a Szatmárcsekének!

Vámosoroszi–Csengersima 5–1 (3–1)

Vámosoroszi, 80 néző, v.: Takács.

Vámosoroszi: Bodnár – Tisza, Bakó, Somogyi R., (Kiss B.), Szabó, Riskó, Rigó, Kiss D., Kopor, Somogyi T., Csatári. (Molnár). Edző: Mikes Ferenc.

Csengersima: Bélteki – Domokos, Nyíri, Drumar, (Varga), Horváth, (Belbe), Halász, Kerekes, (Korponai), Rosu, (Algács), Balogh, Asztalos, Tóth. (Ötvös). Edző: Volkán Roland.

Gól: Szabó 3, Kopor, Somogyi, illetve Asztalos. Ifi: 4–2.

Mikes Ferenc: – A látszat ellenére nem volt sima meccs. Egy jó csapatot sikerült legyőznünk, amihez gratulálok a fiúknak! Külön gratulálnék az ifinek és a nagy csapatnak az őszi helyezéséhez. Megköszönném a polgármester úr segítségét! Mindenkinek jó pihenést, és Boldog Új Évet kívánunk!

Volkán Roland: – Sikerült az idei szezon egyik legjobb játékával a legrosszabb eredményt elérni. Segítőinknek és nézőinknek szeretnék köszönetet mondani, mindenkinek jó pihenést kívánok a téli időszakra.

Milota–Tisztaberek 4–0 (1–0)

Milota, 50 néző, v.: Szőnyi.

Milota: Tóth – Fejes M., Fejes P., Burjász, Lukács, Delényi, (Bunna), Fóris, Mikulyuk, (Tóth K.) Rétfalvi, (Lakatos), Palotás, Rebryk. Edző: Elek László.

Tisztaberek: Makai – Berki, Molnár, Nagy, Kiss, Kálló, Kocsán, Rudnák, (Mester), Garda E., Garda P., (Lukács), Szilágyi. Edző: Oroszi István.

Gól: Palotás 2, Rebryk, Tóth K. Ifi: 0–3.

Elek László: – Gratulálok a csapatnak a mai szép győzelemhez és a magabiztos játékhoz. Köszönjük mindenkinek a segítséget, aki hozzájárult a csapat működéséhez az őszi szezonban!

Oroszi István: – Ismét a rosszabbik arcunkat mutattuk, ellenfelünk megérdemelt győzelmet aratott. Gratulálok az ifi

csapat őszi elsőségéhez. Köszönjük szurkolóink buzdítását, a falu vezetőinek a támogatást. Jó pihenést a kívánok a sportbarátoknak!

Jánkmajtis–Beregdaróc 2–3 (2–2)

Jánkmajtis, 70 néző, v.: Oláh.

Jánkmajtis: Kinál – Chioreanu, Kiss, Balogh, Puskás, Costea P., Bartha, Szabó, (Czeglédi), Della, (Balogh Zs.), Costea G., Tóth. Edző: Szabó István.

Beregdaróc: Ficze – Deák Z., Szalai, Pecherskyi, (Légrádi), D.Pethe, Deák B., (Lukovics), Slyvka, Varga, Rózsa, (Kiss),

Danku, Ács. (Margitics). Edző: Baracsi Endre.

Gól: Balogh 2, illetve Deák B.2, Ács. Ifi: 5–0.

Szabó István: – Nagyon kellemes ellenfél ellen játszottuk az utolsó mérkőzést. Jövőre megpróbálunk fiatalítani. Remélem, majd nagyobb százalékban használjuk ki a ziccereket. Jövőre újra találkozunk!

Baracsi Endre: – Tudatosan engedtük át a területet az ellenfélnek, ebből eleinte volt is egy kis zűr, de a kapusunk a helyén volt. Azt beszéltük meg, ha megszerezzük a labdát, minél hamarabb juttassuk az ellenfél kapuja elé. Hál’ Istennek ezekből a lehetőségekből háromszor be is találtunk. Az őszi szezonnak most vége, emiatt kicsit bánkódom, mert már összeálltunk egy jól működő rendszerré. Másrészt picit örülök, mert olyan magas átlagéletkorú a csapatunk, hogy nagy részének így mikulás közeledtével valószínűleg be kell öltözni. Viccet félre téve, jó pihenést kívánok mindenkinek!

Nyírcsaholy–Kölcse 3–8 (0–4)

Nyírcsaholy, 80 néző, v.: Piskóczi.

Nyírcsaholy: Gergely I. – Lehoczky, Szabó, Balogh József, Botos, Balogh János, (Magyari), Petrohai L., Szimuly, Petrohai Gy., Gergely M., (Tóth), Balogh Zs. (Csaholyi). Edző: Szimuly Gábor.

Kölcse: Lutnanski – Sötő, Pál, (Ritli), Máté Á., (Barkaszi), Máté G., Igaz, (Sukály), Baksa, Sztáraszta, Srjuba, Gyurkó, Halász. (Vári). Edző: Máté Imre.

Gól: Tóth, Botos, Szimuly, illetve Pál 4, Vitalij 2, Sukály, Máté G. Kiállítva: Lehoczky (12.perc) Ifi: 3–0.

Szimuly Gábor: – Ma nagyon udvarias házigazdának bizonyultunk, hiszen hat gólpasszal sikerült egy szép szezonzárót rendeznünk a kölcsei csapatnak. A második félidei teljesítményünkért azért a csapatot dicséret illeti. Jó pihenést mindenkinek a szünetre!

Máté Imre: – Első félidőben szépen kijátszottuk a helyzeteket, megvolt az eredmény. A második félidőben kicsit bent maradtunk az öltözőben. Ismételten beindult a henger, és lőttünk még négyet. Megvagyok elégedve a fiúk teljesítményével, és ugyanazt várom el tőlük a jövő évi szezonban is.

Nagydobos–Terem 16–1 (6–1)

Nagydobos, 50 néző, v.: Pethő.

Nagydobos: Pindzsula (Bíró) – Derceni, (Bégány), Kontros, Murguly, (Paragh), Bégány, Paragh, Szatlószki, Szabó, Nagy, Blanár, (Pap), Biró. Edző: Borza László.

Terem: Gergely – Fodor, Schmidt, Botos R., Páskuly, Jéri, Botos Z., Baráth, Csoba, Schvarczkopf, Simon. Edző: Képíró Dániel.

Gól: Murguly, Bégány 3, Paragh 3, Szatlószki 6, Szabó, illetve Jéri. Ifi: 3–5.

Borza László: – Gratulálok a csapatnak az egész őszi teljesítményéhez. A fölényes győzelmet Bíró Gábor a héten született gyermekének ajánljuk. A Terem előtt le a kalappal, hogy így is végigjátszották ezt az őszt. Sikeresebb tavaszt kívánok nekik!

Képíró Dániel: – Sajnos az utolsó meccsen is úgy játszottunk, ahogy tudtunk. Három-négy meghatározó játékos hiányát nem tudtuk pótolni. Minden sportbarátnak és játékosnak jó pihenést! Reméljük, hogy tudjuk rendezni sorainkat.

Hodász–Kocsord 3–5 (3–2)

Hodász, 200 néző, v.: Szabó.

Hodász: Széles – Horváth, Simkó, Bordás, Pályi A., Pályi G., Pályi Zs., Botos, Varga, Vass, Pálfi. Edző: Pálfi József.

Kocsord: Mándi – Jónás M., (Balogh), Szabó Z., Szabó D., Bozsányi, Szondi, Horváth, Katona, Dubroviczki, (Lakatos), Jónás P., Fehér. (Sankó). Edző: Jónás Zsigmond.

Gól: Bordás 2, Varga, illetve Fehér 2, Jónás P., Horváth, Balogh. Ifi: 4–0.

Pálfi József: – Gratulálok az ifi csapat őszi szerepléséhez. Szikrázó napsütésben sem tudott a felnőtt csapat átlépni az árnyékán. Megvan a téli programunk, csapatot kell építeni. Mindenkinek jó pihenést és felkészülést a tavaszi szezonra!

Jónás Zsigmond: – Három pontért mentünk, ez sikerült is. Magával a játékkal nem voltam megelégedve, nagyon sok egyéni hiba volt.

A bajnokság állása

1. Nyírmeggyes 14 10 3 1 63-10 33

2. Vámosoroszi 14 9 1 4 44-19 28

3. Kölcse 14 8 3 3 40-29 27

4. Jánkmajtis 14 8 1 5 44-24 25

5. Nagydobos 14 7 2 5 45-21 23

6. Tiszaberek 14 7 2 5 37-29 23

7. Szatmárcseke 14 6 2 6 45-39 20

8. Csengersima 14 5 5 4 30-27 20

9. Beregdaróc 14 6 - 8 35-36 18

10. Nábrád 14 5 3 6 36-40 18

11. Nyírcsaholy 14 5 2 7 35-45 17

13. Kocsord 14 5 2 7 30-41 17

12. Milota 14 5 1 8 38-35 16

14. Hodász 14 2 2 10 36-70 8

15. Terem 14 2 1 11 36-129 7

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!