Sport

2018.11.25. 15:53

Kilencgólos meccsen kapott ki a Sényő

Nyírbátor, Sényő - A Nyírbátor is hazai pályán szenvedett vereséget, és egyben fejezte be a naptári évet.

Nyírbátor, Sényő - A Nyírbátor is hazai pályán szenvedett vereséget, és egyben fejezte be a naptári évet.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 16. forduló

Sényő-Carnifex-Gyöngyös 4-5 (2-5)

Sényő, 300 néző, v.: Fekete (Köteles, Dobos).

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Lakatos L., Phrakonkham, Haburcsák (Ruska, 65.), Fabu, Marics, Kapacina, Barcsay, Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gyöngyös: Daróczi – Fekete, Fehér, Molnár E. (Niedermüller, 43.), Laurinyecz, Horváth, Lizák (Botos, 93.), Tarnai, Gergely, Gábriel, Forgács. Edző: Török János.

Gól: Marics (31.), Lakatos (41.), Kapacina (61. - 11-esből), Fabu (95.), ill. Gergely (24.), Forgács (27.), Laurinyecz (34., 36., 42. - a másodikat 11-esből)

Tudósított: Pehely Zoltán.

Imrő László: - Sajnos az első félidőben negyvenöt perc alatt tönkretettük az őszi teljesítményünket. A második félidőben mutatott játékunk már csak egy gyenge szépségtapaszra volt elég. Gratulálok az ellenfél játékosainak, megmutatták, hogyan kell fegyelmezetten és alázatosan játszani.

Török János : - Gólgazdag mérkőzésen jól használtuk ki a helyzeteinket, ami a második félidőben már csak az eredmény tartására törekedtünk.

Nyírbátor-Füzesgyarmat 0-3 (0-2)

Nyírbátor, 220 néző , v.: Szilágyi (Tőkés, Kovács).

Nyírbátor: Vasas – Sárosi, Müller, Katona, Vámos, Reznek (Pálinkás, 82.), Boros, Bernáth, Bagi (Kovács, 82.), Fenyőfalvi, Terdik. Edző: Szilágyi Krisztián.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Kis (Lukács, 69.), Achim, Villand, Székely, Kinczel, Bogdan, Vincze (Silaghi, 83.), Pataki, Pölöskei (Prasler, 69.). Edző: Oláh Ferenc.

Gól: Villand (40.), Kis (42.), Prasler (75.).

Jók: Boros, Terdik, illetve Villand, Kis, Achim, Kincel, Prasler.

Szilágyi Krisztián: - Gratulálok a Füzesgyarmatnak. Sajnos az utolsó mérkőzésünkre kicsit elfogytunk és elfáradtunk. Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok játékosaimra, arra a munkára amit ilyen nehéz helyzetben, ebben a félévben beletettek a mérkőzésekbe. Köszönet és óriási gratuláció nekik!

Boros Tibor, technikai vezető: - A mai mérkőzésen egyértelműen győznünk kellett ahhoz, hogy a megtervezett helyezésünket elérjük. A játékosaim átérezték ennek súlyát, nem csak mindent megtettek a győzelemért, hanem jól is játszottak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!