Sport

2018.11.16. 11:37

Nyíregyházi KC - Elhalásznák a pontokat a Kecskeméttől

Nyíregyháza - Pénteken a bajnokság 8. fordulójában 19 órától a Kecskemétet fogadja a Nyíregyházi KC NB I. B-s csapata a Continental Arénában.

Nyíregyháza - Pénteken a bajnokság 8. fordulójában 19 órától a Kecskemétet fogadja a Nyíregyházi KC NB I. B-s csapata a Continental Arénában. Ellenkező előjelekkel vág neki a találkozónak a két alakulat, míg a nyíregyháziak az utolsó három mérkőzésükön mindössze egyetlen pontot szereztek, addig a Bács-Kiskun megyei gárda gyengébb szezonkezdés után a legutóbbi négy mérkőzéséből hármat behúzott, mindössze egyet adott döntetlenre. Múlt héten például játszi könnyedséggel ütötték ki a Törökszentmiklóst (31–19). Alaposan fel kell tehát kötni azt a bizonyos fehérneműt, ha eredményesek akarnak lenni a hazaiak.

– Rutinos, NB I.-es múlttal rendelkező játékosokat is soraiban tudó Kecskemétet fogadunk, ahova ebben a szezonban tért haza Halász Máté, az ő tapasztalata nagy stabilitást ad mai ellenfelünknek. Gyors, jó iramú, tempós kézilabdát játszanak, védekezésben pedig többfajta formációt alkalmaznak, erős hatosfaluk van, de az 5+1 védekezésükkel is eredményesen szűrik meg ellenfeleik akcióit – mutatta be aktuális ellenfelüket Bécsi János, a Nyíregyházi KC edzője.

Fel kell venni a tempót

– Nekünk gyors lábmunkával kell szétszednünk az erős, magas falukat, ha ered­ményesek szeretnénk lenni. Fel kell velük venni a tempót, sok cserével frissen kell tartani a csapatot és jól ki kell tudnunk használni a visszarendeződésbeli hiányosságaikat – adta meg a győzelem ­receptjét a nyíregyházi tréner.

BB

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!