Sport

2018.11.10. 09:51

Szpari - Tudják, többre van szükség

Nyíregyháza - Párharcokban erős csapathoz látogat a Szpari.

Nyíregyháza - Párharcokban erős csapathoz látogat a Szpari.

A négy meccse nyeretlen Nyíregyháza Spartacus vasárnap a Dorog vendégeként folytatja az NB II.-t. A piros-kékek legutóbb hazai pályán kaptak ki a Váctól.

– Az a harcmodor, amiben játszottunk, kevés lesz – mondta Lengyel Roland, a Szpari vezetőedzője. – Párharcerős, második szándékból játszó együttes a Dorog. Próbálunk ennek megfelelni és olyan csapattal kiállni, ami ütőképes. Egyelőre két-három játékos szereplése kérdőjeles, de bízom a pontszerzésben, megpróbálunk mindent megtenni ennek érdekében.

Nem a harcolásban erősek

– Tisztában vannak vele a játékosok, hogy a múltkoritól többet kell nyújtani – folytatta a tréner. – Kevés az a játékosunk, aki abban erős, hogy harcoljon, inkább futballozni tudnak, ám ehhez nincs meg most a kellő önbizalom. Akkor fog helyreállni, ha elkezdünk pontokat gyűjteni.

A Spartacusnak most már sürgősen el kell kezdenie gyűjteni azokat a bizonyos pontokat, jelenleg a tabella 16. helyén áll.

- MK -


Labdarúgás: NB II., 17. forduló

Vasárnap.

Dorog-Nyíregyháza Spartacus,

Dorog, 13.30, v.: Kovács J. (Bede, Hofbauer)

Spartacus: Fadgyas – Rubus, Fodor, Pejovics, Farkas – Végső, Forró – Tóth Á., Kártik, Pekár – Daru.

További mérkőzések: Vác-Kaposvár, Cegléd-Monor, Budaörs-Vasas, Mosonmagyaróvár-Siófok, Kazincbarcika-Csákvár, Soroksár-Békéscsaba, Budafok-Zalaegerszeg (13.30), Balmazújváros-Tiszakécske, Gyirmót-Győr (17.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!