Sport

2018.11.23. 07:38

Talán az égiek akarták, hogy ez pont így legyen

Nagyhalász - A nagyhalásziak együtt másztak ki a gödörből és az élről várhatják a tavaszi folytatást.

Nagyhalász - A nagyhalásziak együtt másztak ki a gödörből és az élről várhatják a tavaszi folytatást.

Az ősz meccse a zárókörre maradt a Tiszántúli takarék megyei I. osztályban. Az addigi listavezető Ibrányhoz, a szomszédvári, második Nagyhalász látogatott. Az eredmény már ismert, a halászik nyertek és ezzel a tabella élén telelnek.

Tettek ezért

Tavaly féltávnál a harmadik helyen posztolt a csapat, akkor harmincegy ponttal. Most eggyel többet bír a Ludánszki István irányította halászi gárda. Otthon mindössze három pontot veszítettek, idegenben pedig négyszer nyertek, ezzel is örömet szereztek lelkes szurkolóiknak, az Ultras Bulldogs Nagyhalász tagjainak.

– Úgy gondolom, tettünk azért, hogy a dobogó legfelső fokán menjünk hosszabb szünetre, bár őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ez sikerülhet – kezdte a szezon summázását Ludánszki István, aki játékosként is segíti a csapatot. – Napok óta keresem a választ arra, hogy ennek mi a titka. Az égiek ezt írták meg és így kellett lennie?

Volt egy nehéz időszak

Ebben a félévben, de mondhatom nyugodtan, hogy ebben az évben remekül szerepeltünk. Voltak ugyan nehéz időszakaink – gondolok itt a nagyecsedi és az utána következő fehérgyarmati kudarcra – mégis sikerült ezek után a végére egyenesbe jönnünk. Az említett időszakban elég nehezen teltek a napjaink, de a vezetőknek köszönhetően – akik ugyanúgy bíztak bennünk, segítettek ebben az időszakban – sikerült ebből a gödörből együtt kimásznunk.

– Külön köszönet jár Nagy Lali barátomnak és Kató István játékosomnak, akik ketten mindenben segítettek, mikor szükségem volt rá, valamint a klubot körülvevő és támogató embereknek, persze a szurkolóinknak, akik mindig nagy lelkesedéssel biztatnak minket.

A kisvárdai volt a legjobb

– Az, hogy a tabella élén állunk, számomra azért is meglepő, mivel ebben a szezonban adósak maradtunk a szép játékkal, ebben előrelépést várok a tavasszal. Sajnos, a kapott gólok terén se remekeltünk, ebben is lesz mit változtatnunk.

– A legjobb és legmeglepőbb mérkőzésünk számomra a kisvárdai volt, ahol a második félidőben hátrányból focizva tudtunk fordítani. Gratulálok a csapat összes tagjának; ha valakit mégis ki kellene emelnem, az a csapatkapitányunk lenne, Ladányi Dávid, aki remek fél szezont zárt, és vezéregyénisége volt csapatomnak – így Ludánszki István. ML

Halászi mutatók

Őszi végeredmény

1. 15 10 2 3 35-22 32

Hazai pályán

1. 7 6 - 1 23-9 18

Vendégként

3. 8 4 2 2 12-13 14

Házi góllista. 9 gólos: Ladányi Dávid. 8 gólos: Nagy Norbert. 3 gólos: Mátrai Norbert és Tóth Gergő Sándor. 1 gólos: Bartha Zoltán, Goncalves da Silva Reinaldo, Hudák Máté, Kató István, Simon Dániel és Varga Dániel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!