Sport

2018.12.12. 19:02

Kék Cápák - Több mint magabiztos győzelem

Nyíregyháza - Szerdán a Békés gárdáját fogadta a Continental Arénában a Nyíregyháza Blue Sharks NB I. B-s csapata.

Nyíregyháza - Szerdán a Békés gárdáját fogadta a Continental Arénában a Nyíregyháza Blue Sharks NB I. B-s csapata.

A feldobásnál a vendégek hozták el a labdát, de feltett labdájuk elkerülte a gyűrűt. Kicsit nehezen lendült játékba a hazai csapat, de az látszott, hogy magassági fölénye döntő lehet a mérkőzésen, a vendégek veszélytelenek voltak a hazai palánk alatt Czinger és Tóth szorításában.

Hiába taktikáztak a vendégek

A második negyedet triplával nyitotta a hazai együttes, Bus Iván volt eredményes. Tovább nőtt a különbség, a Cápák formás támadások végén rendre eredményesek voltak. A harmadik negyedben taktikát váltottak a vendégek, főleg kintről próbálkoztak, váltakozó sikerrel, nem úgy a hazaiak, Czura háromszor is eredményes volt a hárompontos vonalon kívülről, de Fazekas elsüllyesztett egyet. Az utolsó negyedre annyi kérdés maradt, hogy a hazaiak mekkora különbséggel nyernek és átlépik-e a bűvös százas határt. Végül a vendégek az utolsó támadásukkal ötvenen belül maradtak, Mokánszki három büntetőjével viszont száz fölé jutottak a hazaiak, akik teljesen megérdemelten nyertek még ilyen arányban is.

BB

Kosárlabda - Férfi, NB I./B, Piros-csoport

Nyíregyháza Blue Sharks-Békés 101-53 (20-7, 24-22, 29-14, 28-10)

Continental Aréna, 300 néző, v.: Gál, Domán, Drenyovszki.

Blue Sharks: Czura 17/12, Fazekas 17/6, Locke 12/3, Tóth 2, Czinger 9. Csere: Bus 13/3, Bazsó 13/9, Mokánszki 4, Sitku 5/3, Vaskó 3/3, Oláh 6/6, Demeter. Vezetőedző: Siska János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!