Sport

2018.12.01. 19:33

Labdarúgó NB I - Szeptember óta először nyert a Kisvárda

Kisvárda - Az újonc Kisvárda egygólos győzelmet aratott szombaton a vendég Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.

Kisvárda - Az újonc Kisvárda egygólos győzelmet aratott szombaton a vendég Puskás Akadémia felett a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójában.

A hazai csapat szeptember 15-e óta először tudott nyerni, azóta hat vereség és egy döntetlen volt a mérlege, míg a Puskás Akadémia ebben az idényben továbbra is nyeretlen idegenben.

OTP Bank Liga, 16. forduló:

Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 1-0 (1-0)

Kisvárda, 1090 néző, v.: Iványi

gólszerző: Horváth Z. (35.)

sárga lap: Beriosz (30.), Horváth Z. (32.), Vári (57.), illetve Knezevic (29.), Osváth (40.), Hegedűs J. (90.)

Kisvárda:

Felipe - Lukjancsuk, Beriosz, Ene, Vári B. - Karaszjuk, Protic (Hei, 79.) - Ilic (Melnik, 68.), Milevszkij, Sassá - Horváth Z. (Negrut, 84.)

Puskás Akadémia FC:

Danilovic - Osváth (Arabuli, a szünetben), Szolnoki, Hegedűs J., Poór, Trajkovski (Szakály P., 82.) - Urblík, Varga J., Mioc - Kiss T. (Latifi, 72.), Knezevic

Az első félidő nagyobb részében a középpályán folyt a játék a fagyos, csúszós talajon, helyzeteket sokáig nem láthatott a közönség. A vezető gól megszerzése után a Kisvárda továbbra is jól védekezett, az első igazi Puskás-lehetőségre a 46. percig kellett várni, de Felipe lábbal hárított.

A szünet után aztán már többször zavarba hozták a hazai védelmet a vendégek, de ha más nem is, a sérülten védő brazil kapus mindig a helyén volt. A Kisvárda kontratámadásokra rendezkedett be, többször is megindult, de a kulcspasszokba rendre hiba csúszott. A hajrában mindent egy lapra feltéve támadott a Puskás, a házigazdák pedig hősiesen küzdöttek előnyük megtartásáért, s végük utóbbiak jártak sikerrel.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!