Sport

2019.01.27. 19:25

6. Nyírerdő Kupa - Megvédte címét a Madalina gárda

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Vasárnap a Filo focicsarnok adott otthont a megyei kispályás torna nyolcasdöntőjének.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Vasárnap a Filo focicsarnok adott otthont a megyei kispályás torna nyolcasdöntőjének.

Az A csoportban alaposan körbeverték egymást a csapatok, így minitabella döntött a sorrendről az Apagy, Balkány, Kemecse hármas között. A Balkány végzett az élen plusz egyes gólkülönbséggel, amely a döntőre jogosította fel a társaságot, második helyen azonos pontszámmal és nullás gólkülönbséggel az Apagy végzett, ez nekik a bronzmérkőzés lehetőségét biztosította, a kemecseiek szintén hat ponttal, de mínusz egyes gólkülönbséggel a csoport harmadik helyén végeztek. A másik csoportban a címvédő ibrányiak gólt sem kapva végeztek az élen és jutottak döntőbe, a második helyen a Tarpa ment tovább. A döntőben a torna gólkirálya Somogyi és Kiss is kétszer volt eredményes, ezzel az Ibrány megvédte címét, a bronz mérkőzésen Marics kétszer is villant, amely a harmadik helyet jelentette az apagyiaknak.

A nagy sikerű, teltházas rendezvényen a díjakat Baracsi Endre és Borsodi László a megyei labdarúgó szövetség tagjai, valamint Papik Zoltán a Szi-Zo Sport tulajdonosa adták át. Utóbbi jóvoltából a dobogón végzett csaptok összesen 200 000 Ft értékű ajándékutalvánnyal is gazdagodtak.

Nyírerdő Kupa: nyolcas döntő

Nyíregyházi Filo Focicsarnok

A csoport: Balkány–Kemecse 3–1, Apagy–Nyíribrony 2–1, Kemecse–Apagy 3–2, Balkány–Nyíribrony 3–1, Apagy–Balkány 2–1, Kemecse–Nyíribrony 3–1.

A csoport végeredménye: 1. Balkány 6 pont, 2. Apagy 6, 3. Kemecse 6, 4. Nyíribrony 0.

B csoport: Tarpa–Gyulaháza 2–1, Ibrány–Csengersima 6–0, Ibrány–Tarpa 5–0, Gyulaháza–Csengersima 7–3, Tarpa–Csengersima 4–2, Ibrány–Gyulaháza 0–0

A csoport végeredménye: 1. Ibrány 7 pont, 2. Tarpa 6, 3. Gyulaháza 4, 4. Csengersima 0.

A 3. helyért: Apagy–Tarpa 3–2

Döntő: Ibrány–Balkány 4–0

Gól: Kiss T. 2, Somogyi M. 2.

Különdíjasok. A legjobb kapus: Polgári László (Apagy). A legjobb mezőnyjátékos: Gelsi László (Balkány). Gólkirály: Somogyi Márk (Ibrány, 15 góllal). A legsportszerűbb csapat: Nyíribrony.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!