Sport

2019.01.01. 10:18

Best of megyei nyilatkozatok - “Olyan zavarban voltunk hátul, mint falusi gyerek a mozgólépcsőn”

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A 2018-as évben sem maradtunk parádés megyei nyilatkozatok nélkül.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A 2018-as évben sem maradtunk parádés megyei nyilatkozatok nélkül.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Az első félidőben álomszerű kezdés után bementünk a mészárszékbe, csak a hentesnek nem volt kedve gyilkolni. Szünetben rájöttünk, hogy nagy zakó is lehet a vége, ezért mást kellett csinálnunk, ennek megfelelően a második félidőben legalább az egy pontra rászolgáltunk egy nagyon jó csapat ellen. A csapat odaadó játékával próbálja enyhíteni gyászoló játékosaink fájdalmát.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Komolyan mondom nem hiszem el ami velünk történik, ugyanis 3-1-nél öt meccslabdánk volt, erre a hazaiak a kilencvenkettedik percben kiegyenlítenek. Úgy érzem Fortuna nem hogy a kezünket fogná, hanem rendesen rugdos bennünk.

Márton István, a Tarpa edzője: – Mindegy nekünk, hogy négykor vagy hétkor játszunk, de így legalább hamarabb tudunk ünnepelni.

Márton István,a Tarpa edzője: – Nem ma fogok leszokni a piáról.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Kiegyenlített első félidő után, a második játékrészben volt minden, mint a búcsúban, három kiállítás, kihagyott büntető.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Sajnos nekünk nincsenek profi labdarúgóink, főleg nem hat. Nekünk csak profi egyetemistáink, mozdonyvezetőnk, vámosunk, rendőrünk, hivatalnokunk és hasonló civil foglalkozást űző játékosaink vannak, akiknek ez volt a harmadik mérkőzésük a héten.

Márton István, a Tarpa edzője: – Imádjuk emberhátrányban, villanyfényben legyőzni a Fehérgyarmatot

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Három mérkőzés óta az ellenfél kapusainak van a legkönnyebb dolga, még el sem kell dőlniük. Még szerencse, hogy van egy Törökünk.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Erre is, csak a mi csapatunk képes. Egy agyonnyert első félidő után, képesek voltunk feltámasztani a hazaiakat.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Azért kaptunk ki, mert a csapatomban három sebesség volt: lassú, még lassúbb és egy rükverc.

Hadadi Ferenc, a Kocsord edzője: – Ma nem csak az én 2 játékosom kapott napszúrást, volt még a pályán 3 ember, aki nem tudta, milyen rendezvényen van.

Szimuly Gábor, a Nyírcsaholy edzője:– Múlt heti győzelem után úgy gondoltuk, elég lesz ha csak kidobjuk a mezeket a pályára.

Fabók István, a Kék edzője: – Sajnos ez a vereség, úgy hiányzott nekünk mint őstermelőnek az áfás számla

Lelt József, a Pátroha edzője: – Jó játékvezetés mellett szomszédok jól felkészültek ellenünk akivel olyan izgalmas mérkőzést sikerült játszani, hogy Laci bácsi horkolását tisztán hallottam a kispad mögött a 3. sorban.

Sajtos András, a Ladányi TC edzője: – Tegnap Mezőladányban falunap volt, egyes játékosoknak még a mai mérkőzésen is az volt.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Sajnos már megint későn jött az eső nekünk, így nem érett be a győzelmünk.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Magabiztos győzelmet arattunk egy jó csapat otthonában. Ennek értéket növeli, hogy ezt egy olyan pályán értük el, ahova a teheneket is bokagumival engedik ki legelni.

Volkán Roland, a Csengersima edzője:– Egygólos mérkőzés volt. Csak az egy gól nem született meg.

Németh Attila, az Apagy edzője: – A mérkőzésen bemutattuk, hogyan tudjuk megverni magunkat.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Öt hete keressük Gombkötő Sándor góllövő cipőjét, mivel megtaláltuk, tudtam, hogy valakinek elrontjuk a délutánját. Az első félidőben még jól tartották magukat a vendégek, a második játékrész azonban háromesélyes volt: hat, hét, nyolc…

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Arra a szintre jutottunk el, hogy megtudjuk nehezíteni az ellenfeleink dolgát. Sajnos a kaput továbbra is ellophatnák tőlünk, és leadhatnák a méhtelepre

Fabók István, a Kék edzője: – Ma volt egy igazi csapatom, ráadásul a kapusunk úgy fogott, mint húsvétkor a krepp-papír.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Átszaladtunk, és a szomszéd orrára koppintottunk, hogy tudja, ki az úr a háznál…

Volkán Roland, a Csengersima edzője: – A labdarúgás paródiáját láthattuk kilencven percben.

Fabók István, a Kék edzője: – Nagyon sok év után ma a kezembe vettem a Nagy Indiánkönyvet, igaz csak azért, mert leesett a könyvespolcról. Ennek semmi köze nincs a mérkőzéshez, de a végeredmény számít, az pedig az, hogy nyertünk.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Megint megszereztük a vezetést, az ellenféltől kiállítottak két játékost, ami minket zavart meg érthetetlen módon.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: Küzdötten gürcöltek a fiúk, de a tizanhatason belül annyira idegesek voltak mint én az első randimon.

Somogyi László, a Napkor edzője: – Elutaztunk meccset nézni.

Fabók István, a Kék edzője: – Ha éjfélig játszottunk volna sem tudtunk volna gólt rúgni. A fiúk úgy mozogtak a futballcipőben, mint Paris Hilton gumicsizmában.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Kitűnő játékvezetés mellett csapatom megérdemelten nyert. Ennek a mérkőzésnek, így a szezon végén annyi sportértéke volt, mint apácazárdában a férfi wc.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: Az őszi szezonnak most vége emiatt kicsit bánkódom mert már összeálltunk egy jól működő rendszerré. Másrészt picit örülök, mert olyan magas átlagéletkorú a csapatunk, hogy nagy részének így mikulás közeledtével valószínűleg be kell öltözni.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Azért lett ez ilyen szoros, mert zavarban voltunk, mint féllábú a seggberúgó versenyen…

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Az első félidőben egy nullára vezettünk ez a fegyelmezett játékunknak volt köszönhető, de sajnos bentragadtunk az öltözőben, mint a kisegér a ragasztóban.

Lelt József, a Pátroha edzője: – Óriási mérkőzés volt, azért nem tudtunk nyerni, mert olyan zavarban voltunk hátul, mint falusi gyerek a mozgólépcsőn.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!