Sport

2019.01.10. 16:09

Fotók: Megyei sportsikerekben gazdag esztendő

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Fotóriporterünk, Pusztai Sándor így látta a pontok, gólok születését.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Fotóriporterünk, Pusztai Sándor így látta a pontok, gólok születését.

A legnagyobb futballklub ifjú tehetségei játszottak Tarpán, ahol a Real Madrid csapata egy félidőt a hazaiakkal, egyet a Nyíregyháza Spartacus korosztályos csapatával játszott. Ugyancsak erősödnek vízilabdás tehetségeink, akik egy nap talán már felnőtt bajnoki mérkőzésen fogadják ellenfelüket . Szinte csak magyar és csak hazai tehetségből áll a Blue Sharks férfi kosárlabda csapata, akik a bajnokság második vonalában aratják sikereiket. Fazekas Csabáékat gyakran csak szabálytalanul lehet a pontszerzésben megakadályozni. Vitkai Elemér futóteljesítménye sok futballistáét is meghaladja, ugyanakkor ha kell, a sárga lapot is előkapja fegyelmezési szándékkal.

Népszerű csapatsportok

Nem annyira kisasszonysport a női kézilabda, erről akár a Vitka, akár a Mátészalka lányai is tudnának mesélni. Forró Gyula osztozik Pekár László gól­örömében, utóbbi nyolcszor volt eredményes az ősszel (középső kép körbevágva). A Nyíregyháza Tigers jól kezdte a szezont az első osztályban, és bemutatkoztak a városi stadionban is.

Női röplabdásaink a legeredményesebbek a labdás csapatsportokban, a CEV-kupa visszavágóján a Tóth ikrek együtt léptek pályára. Egy arasznyi hiányzott az újabb gólhoz Vári Barnának, a Diósgyőr elleni NB I-es labdarúgó-mérkőzésen (a röplabdás kép mellett). Jótékonysági K1-gálán adott nem túl jótékony ütéseket szlovák ellenfelének a nyíregyházi Ruzsinszki István. Jászai Béla és Deszki József a nyíregyházi légteret is meghódították ejtőernyőjükkel . Szűcs Balázst néha igen keményen tépték a Nyíregyházi KC ellenfelei .

Ne dőljünk be a látszatnak, Tölgyes Dorottya alacsony asztaliteniszező, de pórul jár, aki csak a testmagasság alapján akarja védeni a tenyeresei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!