Sport

2019.02.01. 12:51

Nagy varsányi eredmények

Mátészalka - Az országos döntőbe jutás is tét volt a megyei fináléban.

Mátészalka - Az országos döntőbe jutás is tét volt a megyei fináléban.

Sikeresen szerepeltek a nagyvarsányi úszópalánták a Mátészalkán rendezett diák­olimpiai megyei döntőben. Gáspár Zsanett, a Nyíregyházi Krúdy Gyula Gimnázium tanulója 100 m-es mellúszásban és 100 m-es hátúszásban is első lett, valamint iskolája 4×50 m-es gyorsváltójával is a dobogó tetejére állhatott, így az országos fináléban három számban indulhat.

Kolozsvári Aténa, a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola diákja 100 m-es gyorsúszásban és 100 m-es hátúszásban első helyen végzett, a 4×50 m-es gyorsváltó tagjaként ezüstöt szerzett.

Nem egy edző érdeme

Szabó Gergő, a Nagyvarsányi Református Általános Iskola diákja 100 m-es mellúszásban 4. helyen végzett. A Fehérgyarmati Kölcsey Ferenc Református Általános Iskola tanulói közül Somlyai Jázmin 100 m-es mellúszásban ezüstérmet, 100 m-es gyors­úszásban bronzérmet szerzett, Veres Kende 100 m-es hátúszásban 4. lett, míg Veres Réka 100 m-es mellúszásban 7.

A versenyzők felkészítésében részt vett Szűcs Béláné, Gyula Sándor, Kazamér ­László, Orosz Miklós és dr. Pintye Zoltán.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!