Sport

2019.03.09. 15:47

Első tavaszi győzelmére hajt a nyírbátori csapat

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Vasárnap Vásárosnaményban vizitál az éllovas együttes.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Vasárnap Vásárosnaményban vizitál az éllovas együttes.

Vasárnap lép pályára mindhárom női csapatunk, az előző fordulóban Papp Dóra tíz találatának is köszönhetően Ózdon diadalmaskodó Vitka SE a bajnokságot továbbra is veretlenül vezető és a múlt héten a Mátészalkát legyűrő Füzesabonyt fogadja. Gólarányt javított az előző fordulóban a Kölcsey DSE, Hadobás István tanítványait nagyobb ellenállásra késztetheti majd a Debrecen utánpótláscsapata. Rangadót rendeznek Mátészalkán, a második helyen posztoló hazaiak a velük azonos pontszámmal, de rosszabb gólkülönbséggel rendelkező Hevest fogadják.

A Nánás ellen javíthatnak

Férfiaknál szombaton az előző fordulóban Hajdúnánáson parázs csatát nyerő Kisvárda a harmadik helyezett Füzesabony vendége lesz. Ősszel fordított felállásban döntetlent játszottak a felek, egy bravúrral tapadhatnának az élmezőnyre Türk Ferenc fiai. Beragadt a tavaszi startnál a Nyírbátor együttese, kikapott a Tiszavasváritól, a Hatvantól és a Salgótarjántól is, a Hajdúnánás ellen szerezhetik meg első tavaszi győzelmüket. Vasárnap az egyre reménytelenebb helyzetbe kerülő, a múlt héten a Berettyóújfalu ellen kiesési rangadót bukó Fehérgyarmat az előző körben a Hajdúböszörményt legyűrő Tiszavasvárit fogadja.

- BB -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!