Sport

2019.03.02. 19:00

Érett a bravúr, de a címvédő legyőzte a Kisvárdát

Kisvárda - A hétmeccses veretlenségi sorozatból érkező Kisvárda Master Good a címvédő Mol Vidi FC otthonában próbálta folytatni a jó szériáját.

Kisvárda - A hétmeccses veretlenségi sorozatból érkező Kisvárda Master Good a címvédő Mol Vidi FC otthonában próbálta folytatni a jó szériáját. A szabolcsiak nem is kezdtek rosszul, ugyan többet volt a labda a fehérváriaknál és beadásokkal próbáltak helyzeteket kialakítani, de a hazaiak nem helyezték kifejezetten nagy nyomás alá a Várdát. A 32. percben aztán egy védelmi hibát kihasználva Brana Ilics egyedül vezethette a labdát a kapura és nem is rontotta el a ziccerét.

A második félidőben egyre inkább a Vidi akarata érvényesült és a sokadik beadás pontos volt az 58. percben, Kovács István jól vette le a labdát és pontosan is lőtt. Nem vett vissza a hazai együttes, kisvártatva fordítani is tudott. A hajrában még egy nagy lehetősége volt a Kisvárdának is, de nem tudta kihasználni, a Vidi 2-1-re győzött.

Mol Vidi FC-Kisvárda Master Good 2-1 (0-1)

Székesfehérvár, 1957 néző, v.: Berke (Ring, Szalai)

Vidi: Kovácsik – Nego, Juhász, Vinícius, Stopira – Hadzic, Elek (Nikolov, 81.) – Milanov (Hodzic, 61.), Kovács I., Huszti – Scsepovics (Pátkai, 88.). Vezetőedző: Marko Nikolics.

Kisvárda: Felipe – Lukjancsuk, Kravcsenko, Ene, Vári (Protics, 85.) – Lucas, Karaszjuk – Seco (Sassá, 55.), Cukalasz, Grozav – Ilics (Horváth Z., 80.). Vezetőedző: Dajka László.

Gól: Kovács I. (58.), Hodzic (70.), ill. Ilics (32.).

Ezek is érdekelhetik