Sport

2019.03.28. 11:40

Értékes díjakat ugrottak a Lovardában

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Técsy Attila remekelt a fedett pályás döntőben; Numino TSH és Ciarado bravúrjai.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Técsy Attila remekelt a fedett pályás döntőben; Numino TSH és Ciarado bravúrjai.

A közelmúltban a fővárosban a Nemzeti Lovarda adott otthont az országos fedett pályás díjugrató döntőnek. A négynapos találkozón a nyírtassi Técsy Sporthorses SE színeit Técsy Attila képviselte, aki az 5 éves lovak és az utánpótláslovak kategóriájában, valamint a felnőtt döntőben indult, és végül két elsőséggel, egy harmadik és egy negyedik helyezéssel zárta a versenyt.

Az 5 éves lovak döntőjében, Numino TSH nevű lovával, a 32 indulóból egyedüliként teljesítette végig hibátlanul a három alappályát és az összevetést, amivel a „Legjobb 5 éves ló” címet nyerte el a Técsy család által tenyésztett fiatal fedezőmén.

Az utánpótláslovak-kategória döntőjének végső összevetésébe két lovával, Ciaradóval és El Capitannal is végig hibátlan teljesítménnyel került be Attila. Mindkét lovával brillírozott, és végül leggyorsabb hibátlanként Ciarado az „Utánpótláslovak bajnoka” lett, El Capitan pedig harmadik helyen végzett.

Előkelő negyedik hely

A zárónapon a felnőtt döntőn a legjobb 25 lovas mérhette össze tudását a 140 cm-re kiírt, technikás pályán. Técsy Attila Diara de Rouge nyergében a finálét is verőhiba nélkül teljesítette, és végül összesítésben az előkelő negyedik helyen zárt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!