Sport

2019.03.02. 11:37

Kisvárda Master Good - Pozitív bármire készülnek

Kisvárda - A Vidi vendége lesz szombaton a pontszerzésre készülő kisvárdai focicsapat.

Kisvárda - A Vidi vendége lesz szombaton a pontszerzésre készülő kisvárdai focicsapat.

A keddi kupameccs után szombaton bajnoki pontokért küzdenek majd a Kisvárda Master Good focistái. A Fradi ellen remek második félidei játékkal ­döntetlent ért el szabolcsi csapat, a bajnokságban a lehe­­tőségeket tekintve a másik hazai nagyágyú, a MOL Vidi lesz az ellenfél. A két csapat kisvárdai meccse döntetlennel zárult (2–2).

A kisvárdai együttes jó szériában van, hiszen az elmúlt hét bajnokiból négyet megnyert, három pedig döntetlennel zárult. A tabellán ugyan a második helyezett székesfehérváriaknál a hátulról második várdaiak vizitálnak.

Nem feltartott kezekkel

– Semmiféleképpen nem megyünk feltartott kezekkel a Vidihez, hiszen ebben a bajnokságban minden meccsen bármi megtörténhet – kezdte a beszélgetést érdeklődésünkre Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Pozitív bármire készülünk, pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni. Számunkra nem jó, hogy az idén az első és második hazai meccsén kikapott a Vidi, ráadásul kezdenek összerázódni. Úgy vélem, olyan mérkőzések vannak mögöttünk, ami alapján joggal bizakodhatunk. A mérkőzés esélyesei nem mi vagyunk, de mindképpen szeretnénk jó eredményt elérni.

– Úgy vélem, hogy a labdarúgás szinte minden szegmensében fejlődünk egy picit, természetesen néhány dolgot még össze kell hangolni. Olyat például, hogy mikor kell feljebb tolni a védekezésünket, mikor kell visszább húzni. Ilyenekben lehet előrelépni, és ez a meccs is választ fog adni néhány kérdésre. Nekünk égetően szükségünk van pontokra, ezért küzdünk majd, és bízunk benne, hogy ezt jutalmazni fogja a sors – így Dajka László.

A csapat már pénteken délben útnak indult. Dajka László délután Csákváron vezényelt edzést, itt is éjszakázott a várdai különítmény. Szombaton ebéd után indulnak Székesfehérvárra.

- ML -


Labdarúgás: NB I., 23. forduló, szombat.

MOL Vidi–Kisvárda Master Good

Székesfehérvár, 17., v.: Berke (Ring, Szalai).

Kisvárda: Felipe - Melnyik, Barios, Kravcsenko, Protics - Lucas, Karaszcsuk - Ilics, Cukalasz, Grazov - Horváth.

További mérkőzések

Puskás Akadémia–DVSC 17

Újpest–MTK 17

Honvéd–Haladás 17

Mezőkövesd–Paks 17

Ferencváros–DVTK 19.30

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!