Sport

2019.03.31. 18:36

Listavezetőt vert a Bátor, sereghajtónál botlott a Sényő

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó NB III. 21. fordulójában megyénk mindkét csapata idegenben lépett pályára.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó NB III. 21. fordulójában megyénk mindkét csapata idegenben lépett pályára.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 21. forduló

DVTK II.–Sényő-Carnifex FC 3–1 (0–1)

Diósgyőr, 200 néző, v.: Fekete (Farkas, Dobos).

DVTK II.: Pápai – Szűcs, Varga (Budaházi), Zsiga, Boros, Valkay, Korbély (Mertse), Farkas, Géringer L., Orosz, Géringer T (Jónyer). Edző: Vég Csongor.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Kristófi (Phrakonkham), Lakatos L. (Ács), Bernáth, Fabu, Kapacina K, Barcsay (Lakatos B.), Kapacina V., Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Farkas, Szűcs, Boros, ill. Kapacina V.

Tudósított: Pehely Zoltán.

Vég Csongor: – Bosszantó, hogy ismét egy védekező pontrúgásból kaptunk gólt. A második félidőben nagyot játszottunk, nagyon jó csapatot sikerült megvernünk, tettünk egy lépést a célunk felé.

Imrő László: – Ezt a mérkőzést az első félidőben el kellett volna döntenünk, de sajnos nem sikerült. Több játékosunk is csődöt mondott, így nem maradt más, mint hogy gratuláljunk a hazai csapatnak a győzelemhez.

ESMTK–Nyírbátori FC 0–1 (0–0)

Budapest, 300 néző, v.: Szalai (Varga, Tinnyei).

ESMTK: Papp – Nagy M. (Lázár), Privigyei, Tóbiás, Bányai, Szabó, Horváth (Nagy R.), Boda, Kovács, Mohácsik (Soós), Túri. Edző: Turi Zoltán.

Nyírbátor: Vasas – Szegedi, Müller, Pálinkás (Vámos), Benkő, Boros, Scheibli (Danó), Fenyőfalvi, Terdik, Bagi, Mácsik (Tóth). Edző: Szilágyi Krisztián.

Gól: Vámos. Kiállítva: Benkő (78.).

Tudósított: Janovics János.

Turi Zoltán:

Szilágyi Krisztián: – Nagyot játszott a csapatunk, minden játékosom előtt le a kalappal. Mint a példa mutatja, ezzel a hozzáállással sokkal jobb képességű csapatokat is le tudunk győzni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!