Sport

2019.03.03. 16:58

Nyaki kivédte a naményiak szemét

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két vendégsiker született a Tiszántúli takarék megyei első osztály vasárnapi meccsein. A Vásárosnamény Tarpán fogadta a fehérgyarmatiakat aki mindhárom pontot megszerezték, miként balkányiak Gyulaházán. Mándokon remekeltek a hazaiak és biztosan nyertek a kisvárdai gárda ellen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Két vendégsiker született a Tiszántúli takarék megyei első osztály vasárnapi meccsein. A Vásárosnamény Tarpán fogadta a fehérgyarmatiakat aki mindhárom pontot megszerezték, miként balkányiak Gyulaházán. Mándokon remekeltek a hazaiak és biztosan nyertek a kisvárdai gárda ellen.

Gyulaháza-Balkány 1-4 (0-2)

Gyulaháza, 200 néző, v.: Homonai.

Gyulaháza: Lakatos - Gáti Sz. (Bökönyi), Tóth F., Bacsó, Tóth D. (Radvánszki), Éles, Németh (Savrnoh), Gáti S., Kozma (Tóth M.), Lévai, Bandor. Edző: Bardi Béla.

Balkány: Tóth - Zagiev, Bátyi (Tózth Z.), Kállai, Bogdanovics (Huszár), Lakatos P., Csehil (Posta), Ohár (Oniszyko), Takács, Kiss (Potornai), Gelsi. Edző: Mirgai László. A hazai csapat lelkesedésben alul maradt vártnál.

Gól: Éles, illetve Ohár, Kállai 2-2. Ifi: 3-1.

Bardi Béla: - Gratulálok a Balkánynak, megérdemelten nyert.

Mirgai László: - Nagyon jó első félidőt produkáltunk, három szép gólt szereztük. Szünet után kimaradtak a helyzeteink de a hajrában ismét sikerült a kapuba találni és rászolgáltunk a győzelemre.

Vásárosnamény-Fehérgyarmat 0-2 (0-2)

Tarpa, 100 néző, v.: Ésik.

Vásárosnamény: Kasza - Géci, Nagy D., Danku, Tóth, Nagy M., Filep, Bancsi, Lakatos, Schmidt, Ács. Edző: Dudás Zoltán.

Fehérgyarmat: Jakocska - Gál, Popovics, Orosz, Veress, Barta, Imre, Istenes, Nagy, Mócsán, Dascal. Edző: Siti Ferenc.

Gól: Nagy I. 2., Ifi: 1-2.

A sors hamar visszavette a naményiaktól azt, amit korábban adott, a gyarmatiak pedig hamar leszállították a földre a Tisza-partiakat.

Dudás Zoltán: - Hiába volt hat-nyolc helyzetünk, Nyaki kivédte a szemünket, a gyarmatiak pedig kétszer bevették a kapunkat.

Siti Ferenc: - A három pont megszerzése volt a legfontosabb cél, játékunk is ennek megfelelő volt, végre sikerült Tarpán meccset nyerni

Mándok-Kisvárda II. 3-1 (2-0)

Mándok, 200 néző, v.: Király.

Mándok: Csáki - Kohutka, Ari, Hidi, Dallos, Baglyos, Szabó, Buda, Pallai, Vezhdel, Bodnár. Edző: Kiss Gábor.

Kisvárda: Odyntsov - Hej, Országos, Melnyik, Negrut, Kovácsréti, Ötvös, Rijaskó, Atamas, Misics, Elek. Edző: Erős Gábor.

A nap nem csak a mándoki drukkerekre sütött, az egész csapatra, amely biztosan tartotta otthon a három pontot és zsinőrban a kilencedik bajnoki győzelmét aratta.

Gól: Baglyos, Vezhdel, Bodnár, illetve Misics.

Kiss Gábor: - Nagyszerű győzelmet arattunk egy kiváló ellenféllel szemben. A játékosaim? Fantasztikusak!

Erőss Gábor: - Azt kell mondanom, hogy ellenfelünk minden csapatrészében fölénk nőtt, megérdemelten nyert. Levonjuk a következtetéseket és készülünk a következő mérkőzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!