Sport

2019.03.10. 19:15

"Soha nem fog kiderülni, hogy tizenegy a tizenegy ellen mi lett volna a végeredmény..."

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ez nem a harmadosztályú csapataink hétvégéje volt. <h2>

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ez nem a harmadosztályú csapataink hétvégéje volt.

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 18. forduló

Nyírbátor-DEAC 0-3 (0-2)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Bálint (Zahorecz, Pogonyi).

Nyírbátor: Vasas – Szegedi, Müller (Molnár), Tóth, Katona Gy., Vámos (Urbán), Pálinkás, Benkő (Sárosi), Boros, Fenyőfalvi, Terdik. Edző: Szilágyi Krisztián.

DEAC: Szabados – Ramos, Nagy, Spitzmüller, Patócs (Sütő), Bucz, Máté, Katona, Virág, Sidibe (Kerekes), Nagy (Szarka). Edző: Sáfár László.

Jók: Szegedi, Tóth, ill. Szabados, Ramos, Nagy Z., Máté, Sidibe.

Gól: Máté, Sidibe, Patócs.

Tudósított: Balla István.

Szilágyi Krisztián: - Nagyon tompán, nem a megbeszéltek szerint kezdtük a találkozót, így az első félidőben kétgólos hátrányba kerültünk. A második játékrészben próbáltunk megújulni, rengeteg helyzetet kidolgoztunk, de ezek sajnos rendre kimaradtak.

Sáfár László: - Szerintem egy erős Nyírbátort vertünk meg. A mi taktikánk érvényesült, a fegyelem egy kis szerencsével is párosult. Mellesleg rúgtunk három gólt is…

Sényő-Carnifex FC-Eger 1-2 (1-0)

Sényő, 200 néző, v.: Kátai (Punyi, Köteles).

Sényő: Szabó – Bodó, Klepács, Hadházi, Kristófi (Lizák), Lakatos L., Phrakonkham (Lakatos B.), Kapacina K., Barcsay, Kapacina V. (Fabu), Márton. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Eger: Tajti – Mikola, Antal, Vajda, Titkó, Lőrincz, Nagy, Busai, Debreceni, Benke, Kaszás. Edző: Vitányi László.

Jók: Lakatos L., Bodó, Klepács, ill. Antal, Debreceni.

Gól: Kapacina K. , ill. Antal Kiállítva: Hadházi.

Tudósított: Pehely Zoltán.

Imrő László: - Gratulálunk az ellenfelünknek, bár soha nem fog kiderülni, hogy tizenegy a tizenegy ellen mi lett volna a végeredmény. Saját magunkat hoztunk nehéz helyzetbe a fegyelmezetlenségünkkel, ettől függetlenül nagyon sokáig jól tartottuk magunkat. Az első és a második félidő alapján az egy pontra rászolgáltunk volna, de ellenfelünk két jól eltalált lövéssel elvitte a három pontot.

Vitányi László: - Örülök, hogy a csapat megértette ezen rövid idő alatt, hogy mit szeretnék tőlük kérni, szerencsére az utolsó percig hittünk a győzelemben. Köszönjük a minket elkísérő szurkolók támogatását!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!