Sport

2019.03.16. 19:04

Videó: Kisvárdai vereség Újpesten

Kisvárda - Nem sikerült pontot szerezni a Kisvárda Master Good csapatának Újpesten.

Kisvárda - Nem sikerült pontot szerezni a Kisvárda Master Good csapatának Újpesten. A gyenge első félidő derekán a hórihorgas Traorét vágta fel a tizenhatoson belül Kravcsenkó, a jogos tizenegyest a sértett értékesítette. A középkezdés után szöglethez jutottak a vendégek, előbb Horváth, majd Vári fejelte a felső lécre a labdát.

Szünet után sem javult fel nagyon a játék, mindkét csapat sok hibával focizott, a hazaiaknál ugyan Zsótér a kapuba talált, ám beadás előtt a labda már elhagyta az alapvonalat. Onovo lövése Kravcsenkón irányt változtatott ám szerencsére elkerült el kaput, mert Felipe a másik irányban mozdult el. A ráadásban Zsótér nagy helyzetben gyengén lőtt, így nem tudta bevenni a kaput. A vereséggel zsinórban ötödik bajnokiján nem tudott nyerni a kisvárdai együttes.

Újpest-Kisvárda Master Good 1-0 (1-0)

Szusza Ferenc Stadion, 2090 néző, v.: Erdős.

Újpest FC: Pajovics - Pauljevics, Bojovics, Litauszki, Burekovics - Sankovics, Onovo - Nwobodo, Rácz (Beridze, 72.), Nagy. (Zsótér, 56.) - Traoré (Solomon, 79.). Vezetőedző: Nebojsa Vignjevics.

Kisvárda Master Good: Felipe - Lukjancsuk, Kravcsenko, Beriosz, Vári - Lucas, Karaszjuk (Gosztonyi, 79.) - Seco, Cukalasz, Grozav (Sassá, 69.) - Horváth Z. (Ilic, a szünetben). Vezetőedző: Dajka László.

Gól: Traoré (23., 11-esből)

Ezek is érdekelhetik