Sport

2019.04.08. 14:10

Küldjön hírt! - Véget értek a Régiós versenyek a Sport Ulti szakágban

Nyíregyháza - Vasárnap Nyíregyházán került megrendezésre a Sport Ulti szakág régiós versenyeinek utolsó fordulója. A megyénket képviselő egyesületek közül Nyíregyháza és Kisvárda ultisai szerepeltek a legjobban, ennek megfelelően megyénket legalább 4 versenyző képviseli a 21 fős országos döntőben.

Nyíregyháza - Vasárnap Nyíregyházán került megrendezésre a Sport Ulti szakág régiós versenyeinek utolsó fordulója.

A megyénket képviselő egyesületek közül Nyíregyháza és Kisvárda ultisai szerepeltek a legjobban, ennek megfelelően megyénket legalább 4 versenyző képviseli a 21 fős országos döntőben.

Az utolsó fordulóban Szász István / Nyíregyháza /, Bocz Árpád / Nyíregyháza/, és Dienes János / Kisvárda / végzett a dobogós helyeken.

Az összesítésben a várhatóan 7 fő továbbjutó hely közül 4 fő a szabolcsi játékosoké, mivel a legjobb eredményt elérő Dienes János / Kisvárda / mellett Szász István / Nyíregyháza / a második, Bocz Árpád / Nyíregyháza / a negyedik, Szabó Bertalan / Kisvárda /pedig az ötödik helyen végzett.

A döntő Kisvárdán, november 16-án, a Bessenyei Gimnázium dísztermében kerül megrendezésre.

- Mészáros Károly -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!