Sport

2019.04.06. 21:38

Labdarúgó NB I - A Vidi a 90. percben szerzett góllal gyűrte le a Honvédot

Budapest - A címvédő Mol Vidi 1-0-ra nyert a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának zárómérkőzésén, a győztes gól a 90. percben esett.

Budapest - A címvédő Mol Vidi 1-0-ra nyert a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának zárómérkőzésén, a győztes gól a 90. percben esett.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Budapest Honvéd-Mol Vidi FC 0-1 (0-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 2187 néző, v.: Vad

gólszerző: Huszti (90.)

sárga lap: Batik (18.), Gazdag (78.), Kamber (84.), illetve Futács (36.), Vinícius (41.), Hadzic (65.), Juhász (67.), Hodzic (76.)

Honvéd:

Gróf - Batik, Kamber, Lovric, Uzoma - Mezghrani, Heffler, Nagy G., Gazdag - Danilo (N Gog, 63.), Holender

Vidi:

Kovácsik - Nego, Juhász, Vinícius, Stopira - Pátkai, Hadzic (Elek, 81.) - Kovács I., Nikolov (Hodzic, 65.), Milanov (Huszti, 73.) - Futács

A Honvéd a küzdelmes, jó iramú első félidő közepén került mezőnyfölénybe, akkor Holender lövését védte Kovácsik. Támadásban maradt a vendéglátó csapat, a címvédő egyre inkább beszorult a saját térfelére, a fehérvári akciók a félpálya környékén elhaltak. A kispestiek sokat futottak ugyan, de ritka helyzeteik során a kapura már nem jelentettek veszélyt.

A második félidőre a Honvédból elfogyott a lendület, de a fehérváriak sem tudtak ritmust váltani. Így leginkább a két tizenhatos között zajlott a kiegyenlített játék, miközben egyik kapusnak sem akadt dolga. Sok volt viszont az ápolás, Vad játékvezetőnek többször kellett figyelmeztetni a játékosokat. Az utolsó tíz perc a vendégeké volt, akik a 90. percben a csereember Huszti Szabolcs fejesével végül megnyerték a mérkőzést.

A Honvéd egymást követő ötödik vereségét szenvedte el a Viditől, a 2018-19-es szezonban a három találkozójuk egyikén sem talált a fehérváriak kapujába.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!