Sport

2019.04.06. 11:32

Megjött az étvágya a gyarmati csapatnak

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szombaton a második hely a mérkőzés tétje Mátészalkán.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szombaton a második hely a mérkőzés tétje Mátészalkán.

NB II.-es csapataink közül a férfiak mezőnyében a Tiszavasvári már pénteken pályára lépett. Hadas Sándor csapata a listavezető Hatvant fogadta, a találkozó a vendégek sikerével ért véget (19–24). A hosszú idő után újra győzni tudó Fehérgyarmat megyei derbin fogadja a Kisvárda együttesét. Török Péter, a szatmáriak mestere elmondta, hogy az előző heti győzelmüknek akkor lenne igazán értéke, ha a Kisvárda ellen is két pontot szereznének.

A tavasszal megtáltosodó Nyírbátor a Hajdúböszörmény ellen folytatná szép sorozatát. Petneházi Zsolt, a nyírbátoriak szakágvezetője határozottan jelentette ki, hogy a két pontért utaznak a Hajdúságba. Hölgyeknél igazi megyei rangadót rendeznek, a Mátészalka a Vitka SE-t fogadja, a mérkőzésen könnyen eldőlhet a második hely sorsa. Vakarcs Krisztina, a szalkaiak játékos-edzője a tavasz legfontosabb mérkőzésének nevezte az összecsapást. Dévényi János Miklós, a Vitka SE mestere arról beszélt, hogy a két csapat jól ismeri egymást, mert a bajnoki találkozókon túl felkészülési meccset is számtalan alkalommal játszottak már egymás ellen. A Füzesabony vendége lesz a Kölcsey DSE, Hadobás István biztatónak tarja azt, hogy ősszel az egyik legjobb mérkőzésüket játszották a listavezető ellen.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!