Sport

2019.04.10. 14:16

Panna a válogatott kerettel készülhet majd

Nyíregyháza - Megnyerte a gödöllői tornát a nyíregyházi csapat.

Nyíregyháza - Megnyerte a gödöllői tornát a nyíregyházi csapat.A hétvégén Gödöllőn rendezték az U13 országos mini­bajnokság utolsó fordulóját. A megmérettetésen elindult a Nyíregyházi Sportcentrum csapata is. Savic Bernadett tanítványai az elődöntőben a Gödöllőt múlták felül, majd a döntőben a Szegedet győzték le. Ezzel a nyíregyházi csapat megszerezte első tornagyőzelmét.

A győztes csapat egyik tagját, Szécsi Pannát az a megtiszteltetés érte, hogy egyedüli nyíregyháziként meghívást kapott a magyar válogatott egyhetes kiválasztó edzőtáborába, amely április 17-én kezdődik, az innen továbbjutók alkotják majd a korosztályos válogatott szűk keretét.

– Nagyon örülünk, hogy Panna rész vehet a felkészülésen, és reméljük, hogy teljesítményével kiérdemli a válogatottkeret-tagságot – mondta Savic Bernadett, a csapat edzője.

Röplabda: U13-as országos minibajnokság

Eredmények: Nyíregyházi Sportcentrum-Szeged 0-3, - Kaposvár 3-0. Elődöntő: - GRC 2-1. Döntő: - Szeged 2-0.

A csapat tagjai: Bugyi Eszter, Savic Lea, Oroszvári Csenge, Mészáros Rebeka, Czeglédi Laura Bianka, Szécsi Panna, Márton Szabina, Tolnai Janka, Pál Dorottya, Jin Xin Nan, Mátyás Flóra Laura. Edző: Savic Bernadett.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!