Szigetszentmiklós hírei

2011.05.27. 11:51

Aláírták a szerződést - Hamarosan épülhet az Adám Jenő Többcélú Intézmény

<p>Ünnepélyes keretek között írta alá május 26-án, csütörtökön az Adám Jenő Többcélú Intézmény kivitelezésére vonatkozó szerződést Szabó József, Szigetszentmiklós polgármestere és Pascal Steens, a belga tulajdonú építkezési cég vezetője.</p>

Szabó József polgármester kifejtette, a mostani szerződéskötésig nagyon hosszú volt az út azóta, hogy felmerült az intézmény építésének ötlete. A  képviselők számtalan testületi és bizottsági ülésen tervezték meg minden részletében az új központ létrehozását, és az önkormányzat aprólékos munkával küzdötte át magát a törvény által kényszerített bürokratikus eljárásrenden.

A tervek szerint heteken belül megkezdődik a tényleges építkezés

A polgármester hozzátette, a kivitelező cég belga tulajdonban van ugyan, de magyar alvállalkozókkal, munkatársakkal dolgozik, és az adót is Magyarországon fizeti. A szigetszentmiklósi új óvodát illetve az 1500 férőhelyes sportcsarnokot várhatóan 2012 őszén vehetik birtokba a diákok. Szabó József elmondta, az intézmény helyszínének kiválasztásakor az játszott döntő szerepet, hogy a város mely része fejlődik a legdinamikusabban.

Forrás: lakihegyradio.hu



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!