Szigetszentmiklós hírei

2011.05.11. 14:25

Szigetszentmiklósi tehetségek seregszemléje

<p>Harmadik alkalommal rendezi meg a Szigetszentmiklósi Ifjúsági Parlament Egyesület a Városi Ifjúsági „Ki mit tud?” tehetségkutató vetélkedőt a Városi Könyvtár és Közösségi Házban.</p>

Május 17-én délután 3 órától kezdődnek a fellépések Szigetszentmiklóson, jelentkezni május 13-áig, péntekig lehet. Tóth Benő, a SZIPE elnöke kifejtette, a céljuk az, hogy bemutassák a helyi közönségnek, hogy a térségben évről évre újabb tehetségek születnek. Hozzátette, a vetélkedőnek közösségformáló ereje is van, hiszen a résztvevők nem versengenek, hanem egymásért  szurkolnak.

A szigetszentmiklósi ifjú tehetségek sorsát a verseny után is figyelemmel kísérik

A kiírás nem változott az elmúlt évekhez képest, vokális  zene, hangszeres zene, néptánc, klasszikus és modern színpadi tánc kategóriákban lehet indulni, de a színpadi produkciók, pantomim műsorok is helyet kaphatnak. A zsűri összetétele sem változott az elmúlt évekhez  képest, a sztárvendég ezúttal a népszerű énekes, Krisz Rudi lesz. Tóth  Benő elárulta, az ifjú tehetségek sorsát a verseny után is figyelemmel kísérik.

Forrás: lakihegyradio.hu



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!