Álompár 2020

2020.01.16. 18:20

Álompár 2020 – Szavazza be kedvenceit a döntőbe!

Véget ért az első forduló, jöhet a második!

Játékunkban azok a párok vehettek részt, akik 2020-ban házasodnak. A fényképekre január 26-án 18 óráig lehet szavazni!

Szavazatokat gyűjteni a fotók közzétételének időpontjától lehet! Az az 5 jegyespár, aki a megadott határidőig a legtöbb voksot kapja, részt vehet az Álompár Esküvői Kiállítás döntőjén (2020. február 2.), ahol játékos vetélkedő keretein belül dől el, hogy melyik pár nyeri el a 2020-as év Álompárja címet és az értékes ajándékokat.

A szavazókról sem feledkezünk meg. A szavazat leadása előtt töltse ki az online adatlapot, hogy esélye legyen az ajándékcsomag megnyerésére.

Álompár jelentkezők

1. Csordás Anikó és Orliczki Tamás

Település: Nyíregyháza

Az esküvő tervezett időpontja: 2020.05.22

1. Csordás Anikó és Orliczki Tamás

Tamás a kedvességével és hivatásom támogatásával érte el, hogy barátnője lettem. Nem volt egyszerű dolga, hiszen nagyon kötődtem gyermekem édesapjához, de kitartó volt, és a legboldogabb nő vagyok, hogy egy ilyen férfi menyasszonya lehetek. Izgatottan készülünk az esküvőre. Hivatásomban maximálisan segít, támogat, mint ahogy én is őt: arra biztatom, hogy szakmai tudásával merjen nagyot álmodni. Nagyon sok tervünk van, melyeket együtt szeretnénk valóra váltani. Mi nem vagyunk tökéletesek, de úgy gondoljuk, egymást kiegészítjük, és mindent őszintén megbeszélünk.

 

2. Kovalcsik Krisztina és Balogh Zsolt

Település: Nyíregyháza

Az esküvő tervezett időpontja: 2020. augusztus

2. Kovalcsik Krisztina és Balogh Zsolt

2014 nyár végén ismerkedtünk meg az egyik társkereső oldalon, azóta is egy boldog párt alkotunk.

 

3. Hajdu Barbara és Lehóczki Levente

Település: Levelek

Az esküvő tervezett időpontja: 2020.09.19.

3. Hajdu Barbara és Lehóczki Levente

Történetünk 2014 májusában kezdődött, a Facebookon találtunk egymásra. Randi randit követett, az első pillantásból éreztük, hogy egymásnak vagyunk teremtve. Teltek az évek: összeköltözés, boldog pillanatok, közös nyaralások, majd eljött a pillanat, amikor vőlegény és menyasszony lettünk. 2018 nyarán baráti körben kérte meg Levi a kezem – persze, mindenki tudott róla, kivéve engem, így a meglepetés nem maradt el! Nem volt kérdés, hogy itt nem szeretnénk megállni, és hogy hivatalossá tesszük, amit mi már rég tudunk, ezért már az esküvőt szervezzük.

 

4. Rácz Beáta és Szilágyi Tibor

Település: Szakoly

Az esküvő tervezett időpontja: 2020.08.22.

4. Rácz Beáta és Szilágyi Tibor

10 éve vagyunk együtt jóban-rosszban. Három gyerekünk van, a párom tavaly december 27-én hivatalosan is megkérte a kezem, az idén

megtartjuk az esküvőnket.

 

5. Tudja Réka és Kiss Richárd

Település: Jéke

Az esküvő tervezett időpontja: 2020. április 25.

5. Tudja Réka és Kiss Richárd

2016 nyarán egy családi napon sodort minket egymás mellé az élet, a megismerkedésünket egy lufinak köszönhetjük. Réka a kezében tartott egy lufiból formázott macskát, amit én sikeresen lezsiráfoztam, ezen ő jót mosolygott. Innentől kezdve tudtuk, hogy egyformán bolondok vagyunk, teljes mértékben illünk egymáshoz, mindig volt közös témánk. Mindvégig kitartottunk egymás mellett, még ha a kapcsolatunk elejét próbára is tette a köztünk levő nagy távolság, ugyanis akkoriban mintegy 1500 kilométer választott el minket egymástól. Az eljegyzésünk 2018 július 26-án volt a festői szépségű Velence főterén. Azóta tervezgetjük, tökéletesítjük életünk legjobban várt napját.

 

6. Fehér Emese és Jánvári Máté

Település: Nyíregyháza

Az esküvő tervezett időpontja: 2020.07.25.

6. Fehér Emese és Jánvári Máté

Mesebeli találkozás volt: a sors akarata teljesült, amikor először találkoztunk 2018. június 24-én Tiszavasváriban, a Találkozások háza előtt. Első személyes beszélgetésünk egy padon kezdődött, majd egy cukrászdában folytatódott és a városban bóklászva ért véget. Mindez olyan pozitív élmény volt, hogy újabb és újabb találkozások következtek. A randevút internetes ismerkedés előzte meg, ugyanis Máté az egyik társkereső oldalon talált rám, és egy meglepően érdekes kérdést tett fel, amiből sejteni lehetett, hogy nem a megszokott módon közelít :) Ezzel teljesen elvarázsolt. 2018. december 25-én életünk új szakaszához ért: összeköltöztünk, az volt az első karácsonyi ajándékunk egymás számára. Túllépve kisebb döccenőket, 2019. november 21-én Máté Lisszabonban, a VII. Edward parkban feltette a kérdést: lennél a feleségem? Mire óriási vigyorral az arcomon igent mondtam.

 

7. Gulyás Renáta és Szilágyi Sándor

Település: Nyíregyháza

Az esküvő tervezett időpontja: 2020.09.29.

7. Gulyás Renáta és Szilágyi Sándor

2007-ben ismerkedtünk meg. Sanyi az édesapám asztalos cégénél kezdett el tanulni, ott volt gyakorlaton. Nyaranta sok időt töltöttünk együtt, mivel mi is a műhelyben voltunk a testvéremmel. Majd 2009-ben komolyabban elkezdett udvarolni. Elmentünk Budapestre egy céges kirándulásra, ott csattant el az első csók. Azóta sok mindent éltünk meg együtt, rengeteg közös élményünk van. Tavaly a 10. évfordulónkat már menyasszonyként és vőlegényként élhettünk meg, mert június 8-án a Guido Lovasparkban megkérte a kezem. Nagyon meglepődtem, mert nem számítottam rá, ráadásul egy gyönyörű kiskutya is volt a kezében – olyan, amilyenre már régen vágytam.

 

8. Király Valéria és Kalderás Bence

Település: Nyíregyháza

Az esküvő tervezett időpontja: 2020. augusztus

8. Király Valéria és Kalderás Bence

Már gyermekkorunk óta ismertük egymást, de soha nem gondoltam rá komolyabban, mert azt hittem, hogy a húgommal egyidős, de később kiderült, hogy pont egyidősek vagyunk. Egy összejövetelen láttam, hogy nagyon figyel, de engem nem érdekelt, nagy hévvel elmentem előtte többször is. Aznap este bejelölt a Facebookon, majd rám írt – elkezdődött a megismerkedés folyamata, igaz, csak nehezen, mert én nem akartam kapcsolatot. De 2017. október 8-án beadtam a derekamat, azóta is együtt vagyunk. Tavaly október 11-jén volt az eljegyzésünk, az idén pedig készülődünk az esküvőnkre.

 

9. Bálint Nikoletta és Papp Dávid

Település: Napkor

Az esküvő tervezett időpontja: 2020.05.02.

9. Bálint Nikoletta és Papp Dávid

A kapcsolatunk 2014 év elején kezdődött. Két év együttélés után 2016 elején szétváltak útjaink, de hamar rájöttünk, hogy mi vagyunk egymásnak az igazi. Kibékültünk és azóta a három kis kutyánkkal együtt és alkotunk egy családot. Kapcsolatunkat 2020. május 2-án Nyíregyházán a görögkatolikus templomban szentesítjük meg, majd a Kerekedő turisztikai központban indulhat a reggelig tartó buli.

 

10. Kondor Nikolett és Széles Marcell Ernő

Település: Tunyogmatolcs

Az esküvő tervezett időpontja: 2020.09.18.

10. Kondor Nikolett és Széles Marcell Ernő

Kondor Nikolettnek hívnak, a vőlegényem Széles Marcell. Egy motoros találkozón voltunk, ahol a párom állítása szerint a saját quadjával elvitt engem egy-két körre, én bevallom, erre nem emlékszem – lehet, hogy összekevert valakivel :) Az útjaink szétváltak, teltek az évek, a Facebook-on ismerősök lettünk. Néha beszélgettünk a hálózaton keresztül, de nem nyitottunk egymás felé. Újabb évek teltek el , tanultunk, munkába álltunk. Én csecsemős nővérként dolgozom, a kedvesem pedig hivatásos állományban fő határrendészként. 2015 nyarán sikeresen levizsgáztam, és ezt meg is osztottam a közösségi oldalamon. Eltelt pár hónap, ő rám írt, hogy gratuláljon a jogosítványom megszerzéséhez, mivel neki a fő hobbija a motorozás, így nagyon szimpatikus lettem számára. Elkezdtünk chatelni napi szinten, majd telefonon keresztül, később személyesen is sokat beszélgettünk, és úgy éreztük, több van ebben, mint barátság. Azóta tart a szerelmünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!