SZON - Autó

2017.11.22. 08:57

Tarolt a Platán Autóház a rangos marketing pályázaton

Miként tavaly, az idén is nagy elismerésben volt része a nyíregyházi Platán Autóháznak a kis- és középvállalkozások marketing pályázatán. Már az előző évben is volt mire büszkének lenniük, ezúttal viszont négy kategóriában is díjazottak lettek, mi több, kiérdemelték a fődíjat.

Miként tavaly, az idén is nagy elismerésben volt része a nyíregyházi Platán Autóháznak a kis- és középvállalkozások marketing pályázatán. Már az előző évben is volt mire büszkének lenniük, ezúttal viszont négy kategóriában is díjazottak lettek, mi több, kiérdemelték a fődíjat.

A négyszeres marketing gyémánt kitüntetés már önmagában szép eredmény, a kkv marketing szakma csúcsának számító fődíj pedig a hab a tortán – fogalmazott Csősz László, a Csősz-Platán Cégcsoport ügyvezetője, tulajdonosa, aki rávilágított az előzményre is: – A 2016-os esztendőhöz hasonlóan cégcsoportunk marketing igazgatója, Gégény Norbert most is elindult a Magyar Marketing Szövetség Marketing Gyémánt díj pályázatán, melynek megírásában Piószeghy Zsanett belső ellenőrünk volt a segítségére.

A „marketinggyémánt” elismerő védjegyet az a pályázó-szervezet kaphatja meg, aki a pályázat benyújtásával bizonyítja, hogy a meghirdetett tizenegy kategóriák valamelyikében, a pályázati időszakban eredményes, az értékelési kritériumoknak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt, úgynevezett kkv marketing tevékenységet végzett. A Magyar Marketing Szövetség az Országos KKV Marketing Díj pályázatot azért alapította, hogy felhívja a figyelmet a kis- és középvállalkozások fejlesztésében nélkülözhetetlen marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére.

A cégcsoportunk ezúttal négy kategóriában egy-egy pályázattal indult a megmérettetésen, és száz százalékos sikerrel mind a négy pályamunkával az idén négyszeres Marketing Gyémánt kitüntetéssel térhettünk haza. A szakmai zsűri az országosan harminc cég által hetvenegy benyújtott pályamunkái közül a Platán Autóház Gyémánt díjas marketing aktivitásait további kitüntetéssel jutalmazta. Ennek elnevezése: „Az év marketingaktív vállalkozása 2017” Magyarországon.

Márkaépítés; Esemény alapú aktivációk; Kis költségvetésű, értékesítési célzatú integrált kampányok és az Ügyfél-elégedettségi programok kategóriákban érdemelték ki a rangos elismerést.

A Magyar Marketing Szövetség méltatásának nagy a presztízse. A neves szakemberekből álló zsűri a pályamunkáinkat tematikusan – a megalapozott tervezés, a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a kitűzött célok elérését jelentő hatásosság és a források célszerű felhasználását jelentő hatékonyság szempontjai alapján – értékelte. Nagyszerű érzés volt átvenni a Marketing Gyémántot érő pályamunkák kitüntetései mellett az országos fődíjat is – mondta Gégény Norbert.

A marketinggyémánt díjazottak elektronikus védjegyet kaptak, amelyet felhasználhatnak az online és offline kommunikációs tevékenységeik során. Emellett a fődíj több más elemet is tartalmaz. Az egyedi üvegereklyén kívül jár oklevél, „Az év marketingaktív vállalkozása 2017” díj tárgyi szimbólum, „Az év marketingaktív vállalkozása 2017” cím logójának használata, a nyertes vállalkozás feltüntetése, bemutatása az Országos Marketinggyémánt Díj honlapján, valamint professzionális irodai szoftvercsomagok és prémium számítástechnikai eszközök. A fődíj értéke pedig összességében felbecsülhetetlen...

A Csősz-Platán Cégcsoport 27 éve áll az autók szerelmeseinek szolgálatában a két nyíregyházi-, és egy mátészalkai telephellyel rendelkező, több mint 100 főt foglalkoztató, a térség meghatározó családi vállalkozása.

A cég teljes körű autós szolgáltatást nyújt: új és használt autó értékesítéssel, kiemelt márkaszvízzel, műszaki vizsgáztatással, karosszéria javítással, autókozmetikával, biztosítási- és hitelügyintézéssel, bérautó szolgáltatással, eredetvizsgálattal, 24 órás segélyszolgálattal áll ügyfelei rendelkezésére 9 márka képviseletével ez élen.

A Cégcsoport hatékonysága fennállása óta töretlen, nem meglepő hát, hogy 2017-ben további sikerekkel is gazdagodtunk. Mi is a siker? Gazdasági eredményesség? Profit? Ez is fontos, de a pozitív visszajelzések az igazi értékmérő számunkra. Az elégedett ügyfeleken túl az emberek szimpátiáját bizonyítja, hogy a cég két autóval is kategória győztes lett a Kelet-Magyarország "Év Autója 2017" szavazásán: az Opel Astra K "Felső-közép" kategóriában, a ŠKODA Octavia RS pedig "Sport és roadster" kategóriában szerezte meg az első helyet a régió lakosságának szavazása alapján. Az ügyfelek szeretik a Cégcsoport által képviselt autómárkákat, a szakemberek pedig elismerik tevékenységünket. Kiváló értékesítési eredményekkel büszkélkedhetünk, hiszen a ŠKODA autói tarolnak a vállalkozások és magánszemélyek körében egyaránt, az Opel haszongépjármű értékesítésben pedig országos első helyen állunk.

Ügyfeleink és partnereink a jövőben sem számíthatnak tőlünk másra, csak további eredményekre, precizitásra és profizmusra. Egy folyamatosan fejlődő, sikerorientált cég vagyunk. Célunk, hogy a vonzáskörzetünkben élő autótulajdonosoknak mi jussunk először az eszükbe, ha bármilyen autós szolgáltatást vesznek igénybe, és szeretnénk a térség egyik legvonzóbb munkahelyévé is válni. Munkatársaink elkötelezettek a vízióink mellett, ők is tudják, hogy a siker záloga nem más, mint a Csősz-Platán Cégcsoport mottója: "Többet nyújtani, mint amit az ügyfél elvár!"

 

Kiemelt ajánlataink:

AUTÓ OUTLET Nyíregyházán

Egyedi "AUTÓ OUTLET" oldalunkon új-, használtautó és haszongépjármű akciókkal találkozhat, folyamatosan frissülő választékkal, akár egyedi finanszírozási lehetőségekkel.

Itt egy helyen megtalálja a Csősz-Platán Cégcsoport valamennyi akciós gépjárművét, melyeket különleges "OUTLET árral" kínálunk.

Csősz-Platán Cégcsoport  - Csősz Kft. 4400 Nyíregyháza, Kosbor u. 2-4. Tel.: +36 42 598 959 - [email protected]

 

Értékvesztéstől mentes AUDI modellek

A Platán Autóház 1-3 éves, kiváló állapotú, Audi A3-as, A4-es, A5-ös és A6-os Audikkal gazdagította használtautó kínálatát. (Das WeltAuto)

Jellemzők: értékvesztéstől mentes modellek, készletről azonnal vihetik, használt autó beszámítással is, akár 5 év garanciát is vállalunk rá.

A cégtulajdonosoknak fontos, hogy ezek az Audi modellek egytől egyig ÁFA-s gépjárművek! Így akár tartós bérlettel is haza viheti, vagy kalkulálunk egy csak Önnek szóló, személyre szabott bérleti díjat, finanszírozást cégének.

Csősz-Platán Cégcsoport - Platán Autóház, 4400 Nyíregyháza, Rákóczi u. 60. +36 42 501 700 - [email protected]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!