PR cikk

2020.05.22. 15:22

A maszkok viselése valószínűleg hosszú ideig kötelező lesz

Elértünk egy olyan pontot, ahol a világjárvány életmódunk részévé válik. Meg kell tanulnunk, az együttélést, miközben védintézkedéseket teszünk.

Az egyik legvitatottabb téma a maszkok viselése és azok hatékonysága a vírus elleni védelemben. Tényleg maszkot kell viselni? A válasz – igen. Meg kell szoknunk hosszú időre, hogy maszkot kell viselni, mivel sok országban már szabályozták ezt a kérdést. Hamarosan várható, hogy a maszk mindennapi viseletünk szokásos kiegészítő részévé válik.

Maszkot kell viselnie?

Különböző országokban eltérő szabályozás van érvényben erre vonatkozóan. A legtöbb országban azonban kötelező az arcmaszk viselése az ott lévők számára. Ennek célja a vírus terjedésének megállítása vagy lelassítása. A vírust olyan cseppek közvetítik, amelyeket beszélgetés, köhögés vagy tüsszentés során bocsátanak ki. A maszk viselése megvédi Önt, de a körülötte lévőket is megvédi. A szabályok betartása ellenére Ön visel felelősséget a közegészségügyért.

Szabályok az EU-ban

Az EU egész területén sok országban kötelezővé tették a maszk viselését. A Cseh Köztársaság az első olyan európai ország, amely bevezette ezt az intézkedést a betegség terjedésének megakadályozására. Március 18-tól kötelező a maszk viselése a tömegközlekedésben és a zárt terekben. Ezután Szlovákia, majd Bosznia és Hercegovina tette kötelezővé a maszk viselését az utcán, séta közben. Ausztria is csatlakozott a klubhoz, azt tanácsolva az embereknek, hogy viseljenek maszkot nyilvános helyeken. Németország kissé elkésett, mert csak április 22. óta kötelező a maszk viselése nyilvános helyeken.

Hogyan válasszunk jó maszkot magunknak és családunknak

Szeretne jó maszkot találni az egész család részére? Az alábbi fontos szempontokat kell figyelembe venni:

  • 95% feletti védelem az apró részecskék és vírusok ellen.
  • A jó maszk legyen újrafelhasználható, könnyen és alaposan tisztítható.
  • Legyen megfelelő szeleppel felszerelve, amely biztosítja a légáramlást és a felhalmozódott pára kibocsátását..
  • A maszk illeszkedjen tökéletesen az archoz, ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő méretet válassza. Illeszkedjen tökéletesen úgy, hogy eközben takarja az orrát és a száját. Soha ne érintse meg kezével, hogy megigazítsa.
  • Ne feledje, hogy hosszabb ideig és a forró nyári napokon fogja viselni a maszkot. Ezért válasszon jó minőségű anyagból készült, kényelmesen viselhető maszkot.
  • A fenti fontos tulajdonságok figyelembevételével kiváló választás az eredeti Getzor maszk. Ha nem akarja drága idejét arra pazarolni, hogy jó maszkot találjon, válassza ezt. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a vírusokat meggátolva tegye lehetővé viselőjének a normál légzést.

    Az Ön védelme legyen újrafelhasználható

    Ne legyen részese ennek a tragédiának! Az újrafelhasználható védelem a kulcsa saját magunk és bolygónk védelmének. Ha Ön nem sebész, válasszon az újrafelhasználható maszkok közül, és viselje azt a mindennapi életben!

     

    (PR)

     

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!