SZON - Kultúra

2014.11.24. 09:33

Rising Star: Dráma, dráma, dráma

Ennyi drámát egy estébe sűríteni sok. És már megint egy újabb csavar következett, lassan követhetetlen, hogy éppen hol tart a műsor.

Ennyi drámát egy estébe sűríteni sok. És már megint egy újabb csavar következett, lassan követhetetlen, hogy éppen hol tart a műsor. Hétről-hétre annyi újdonságot dobnak be a műsorba, hogy mostanra inkább zavaró, mint pozitív. Tényleg azt a látszatot kelti, hogy valaki nem megy, gyorsan változtatni kell. Ez a nézők egy részének biztosan bejön, de sokakat elbizonytalanít, hiányzik a megszokás, az állandóság. Nemrég derült ki egyébként, hogy a november 16-i műsor majdnem meghiúsult, mert KERÓ és Majka két órával az elő adás előtt összeveszett. Annyira, hogy KERÓ el is hagyta a stúdiót, a stábtagoknak kellett őket kibékíteni.

Nem hagyhatjuk szó nélkül Ördög Nóra ruháját. A múltkori adás alatt a nézők megszavazhatták, hogy milyen öltözékben lépjen színpadra. Ezt az ígéretekhez híven teljesítették is, viszont csak az első szünetig. Utána már teljesen másképp nézett ki, a harmadik blokkról nem is beszélve. Szóval így nem sok értelme volt a nézői döntésnek, ez megint inkább csak az ide-oda kapkodás, a változatosság indokolatlan igénye.

Elsőként a nehéz sorsú, de nagy hanggal megáldott Gondi Helén volt, aki 91%-kal emelte fel a falat. Ő is és a kisfia is iszonyatosan boldogok voltak. A második továbbjutó Stepa Erika lett, aki épphogy, az utolsó pillanatban ugrott 73%-ra. Tarsoly Arnold szintén nem a békés családi életétől mesélt a kisfilmben, édesapja a békési családirtó. Megszakított vele minden kapcsolatot és szeretne túllépni a dolgon, tehetségét kamatoztatni. Az első akadályt sikeresen vette, felemelkedett a fal. Király Martina egy súlyos betegséggel küzdött meg, hogy most a színpadon állhasson, de a fal csak nem akart emelkedni, a számláló 66%-on megállt. Mező Misi olyan ideges lett, hogy még káromkodott is egyet élő adásban. Samu Kriszta Mazsi már ismerős lehet a tehetségkutató-fanoknak, hiszen az X-faktorban többször is próbálkozott sikertelenül. Most is csak visítva jutott tovább, 70%-al. Továbbjutott még Heiser Ádám és a cuki testvérpár, Lili és Józsi is. Hozzájuk csatlakozott a 15 éves Szén Alexandra is, ki 83%-ot kapott. Mivel így csak hét helyet töltöttek fel a továbbjutók a kiadó nyolcból, a zsűri még egyet választhatott azok körül, akiknél nem emelkedett fel a fal. Így Király Martina kapott egy utolsó esélyt, ezzel megvan a 24 továbbjutó. De hogy jövő héten mi fog történni, azt ne kérdezzék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!