SZON - Kultúra

2014.11.17. 09:09

Rising Star: Élő casting és Jimmy-klón

Ismét egy eseménydús vasárnapon van túl a Rising Star stábja. Nehéz eldönteni, hogy azért, mert ennyire jók vagy inkább ennyire döcög a műsor.

Ismét egy eseménydús vasárnapon van túl a Rising Star stábja. Nehéz eldönteni, hogy azért, mert ennyire jók vagy inkább ennyire döcög a műsor. Tegnap este kettős érzésekkel lehetett felállni a TV elől. Egyfelől még mindig szórakoztató ez az applikáció, amin szavazni lehet, másrészt viszont kérdés, hogy meddig. Elvileg már 270,000-en töltötték le, ez egész szép szám. A TV2 részéről viszont egy folyamatos bizonyítási vágy érződik, valami nem stimmelhet a színfalak mögött. Élő casting? Nem volt elég jelentkező? Majka emiatt a fél műsort nem is a stúdióban töltötte. Megszavaztatni Nóri következő ruháját? Inkább ki kell rúgni a stylist-ot és meg van oldva.

A tegnapi adásból 7 énekest juttatott tovább a közönség. Elsőként ott volt a magyarul tökéletesen beszélő (de egyénként külföldi) Abbe Lewis. A jamaicai felmenőkkel rendelkező Palmer Izsák. Singh Viki, aki már Király Viktor vokalistája is volt. Orsovai Renáta, aki fiúsan rock&roll-os, de nagyon jól tolta. Czibi Norbert, akiért megőrült az egész közönség. Peter Srámek, aki alig tud pár szót magyarul, mégis tökéletes kiejtéssel énekelt el egy Zámbó Jimmy dalt. A közönség soraiban pont ott ült Zámbó Árpy és Krisztián is, akik elismerően nyilatkoztak a srácról. A kérdés csak az, hogy mit kezd majd egy non-Jimmy nótával. Végezetül, Várhegyi Lucas Palmira jutott be, akit a már fent említett élő casting során gyűjtöttek be egy plázából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!