SZON - Kultúra

2014.12.01. 11:51

Rising Star: Felezik a versenyzőket

A Rising Star mezőnye túl van az első felezésen, jövő héten lesz még egy, utána már végleges a legjobb 12-es csapat. Feke Pál ismét megbántott egy versenyzőt.

A Rising Star mezőnye túl van az első felezésen, jövő héten lesz még egy, utána már végleges a legjobb 12-es csapat. Feke Pál ismét megbántott egy versenyzőt. Az adás előtt még 12-en reménykedhettek abban, hogy továbbjutnak a műsorban, a végére azonban lefeleződtek. Az énekeseket párba állították és így kellett megvívniuk egymással. Először az egyik lépett színpadra, ő elért egy bizonyos százalékot, majd következett a másik, aki már fal mögött énekelt és a cél az ellenél százalékának túlszárnyalása volt. Mező Misi meg is jegyezte egy ponton, hogy ez így nem túl igazságos, mindkét produkció végighallgatása után kellene dönteni. De ez van, a műsor szerkezetét nem ő írja.

Az első továbbjutó Szén Alexandra volt, aki Samu Krisztina Mazsit ütötte ki. Meglepő módon a meztelen zuhanyzásáról elhíresült Fehérvári Gábor Alfréd simán lenyomta az egyébként jobb hangi adottságokkal rendelkező, amerikai Abbe Lewis-t. A 15 éves Kovács Gyopár 78%-on állította be a szintet, amit Várhegyi-Lucas Palmira hajszán híján nem tudott megugrani. Itt következett Feke Pál beszólása, aki szerint hiteles volt az Oláh Ibolya szám annak ellenére, hogy nem magyar. PEDIG AZ! A családirtó fiaként elhíresült Tarsoly Arnold-ot simán verte Czibi Norbert, aki állva tapsolt a zsűri. Takáts Tamás izgága fia is búcsúzni kényszerült, az ellenfele, Palmer Izsák jobb volt nála. Következett azt utolsó párbaj, Stepa Erika és Singh Viki között. Viki jutott tovább, megérdemelten. Erika nem is bánkódott, hiszen ő még fiatal, sok lehetősége adódik még az életben.

Majka és Ördög Nóra egyébként bevállaltak egy nem mindennapi dolgot, sértő Facebook kommenteket olvastak be a műsorban. Ez egészen jól sikerült, azt üzenték mindenkinek: fikázzatok csak, mi csináljuk tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!