SZON - Kultúra

2015.01.05. 08:45

Rising Star: Két hét kihagyás után újra emelkednek a csillagok

Kisebb bakival indult a Rising Star éve, mivel Ördög Nóra azt mondta: "a java majd 2012-ben történik". A hároméves tévedést betudhatjuk annak, hogy visszavágyik az X-Faktorba?

Kisebb bakival indult a Rising Star éve, mivel Ördög Nóra azt mondta: "a java majd 2012-ben történik". A hároméves tévedést betudhatjuk annak, hogy visszavágyik az X-Faktorba?Majka 2015-ös éve sem kezdődött zökkenőmentesen, ő pár perccel az adás előtt leitta magát. Még szerencse, hogy jó erős reflektorok vannak a stúdióban, a baleset nyomai hamar megszáradtak. Egy pár szót a ruhákról: Nóri egy domina jelmezben feszített, míg Pásztor Anna egy Asterixre emlékeztető fejdísszel indult csatába. Indulás előtt még azt is megtudtuk, hogy már több, mint 400,000-en töltötték le a Rising Star applikációját. Ezen fontos tények tudatában indulhattunk neki az újév első adásának. Ja, még annyi, hogy Peter Srámek hét hét alatt megtanult magyarul.

Ha már az előbb említett szlovák énekesnél tartunk, ő kezdte a műsort egy Wham!-slágerrel, Wake Me Up Before You Go Go, ami a nézők szerint megért 73%-ot, továbbjutott. A tusolós Fehérvári Gábor Alfréd most is gond nélkül. 75%-kal ment tovább, pedig nagyon szeretne kitörni a skatulyából. A vigaszágon visszakerült Palmira egy Seal-dalt (Kiss From a Rose) hozott és gond nélkül emelte is a falat 79%-kal. Gondi Helén 81%-kos eredményt ünnepelhetett a Girl on Fire produkciójával. A miskolci Ádám Krisztián most nagyon gyengén teljesített, 44%-kal sejteni lehetett, hogy ő lesz az egyik párbajozó. Kovács Gyopárnak azonban sikerült még ezt is alulmúlnia, Caramel számát rém gyengén énekelte. Következett Udvarias Anna, aki a jó hangi adottságai ellenére sem kapta meg a 70%-kot (a nézők kezdtek bekeményíteni a műsor végére - talán rájöttek, hogy nem poén az, ha mindenki falat emel). Palmer Izsák és Czibi Norbert is könnyedén továbbjutott. Singh Viki most valami elképesztően hamisan énekelt, de lehet, hogy a hiba csak a mi készülékünkben volt, mert 81%-ot kapott. A legkevesebb szavazatot kapott énekes, Gyopár választhatott magának ellenfelet. Természetesen, a második leggyengébbet, Ádám Krisztiánt választotta, hiszen csak 1% volt a különbség közöttük. A lány sikeresen vette a párbajt, Krisztiánt kitúrta a műsorból.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!