SZON - Kultúra

2015.01.19. 13:10

Rising Star: Palmer Izsák hamisan búcsúzott

Most már mondhatjuk, hogy trend, hogy valaki borzalmasan hamisan énekel a műsorban. Aki viszont így tesz, az ki is esik. Most Palmer Izsák volt a leggyengébb.

Most már mondhatjuk, hogy trend, hogy valaki borzalmasan hamisan énekel a műsorban. Aki viszont így tesz, az ki is esik. Most Palmer Izsák volt a leggyengébb. Tényleg csak egy pár szó a szokásos ruhakölteményekről. Megint Pásztor Anna nyert, ő Szörnyella de Frásznak öltözött. Az énekhangok vegyesek voltak, mindenkiből jöttek, kiből jól, kiből hamisan. Gondi Helén volt az első fellépő, 70%-ot szerzett, de most már ez kevés, ugyanis megemelték a limitet, 75%-kot kell teljesíteni. Az őt követő Peter Srámek és Gyopár sem tudta teljesíteni ezt a szintet. Palmer Izsák egy Robbie Williams számot hozott (Let me entertain you), amivel csak 60%-kor sikerült gyűjtenie. Palmira viszont teljesen elolvasztotta a zsűrit. Czibi Norbert hozta a megszokott színvonalat, nem kellett aggódnia a kiesés miatt. Singh Viki viszont most nem emelt falat, de csak 1% hiányzott hozzá. A legkevesebb százalékot Peter Srámek kapta, ő választhatott ellenfelet. Palmer Iszákot választotta, aki olyan borzalmasan énekelt a párbajban, hogy ki is esett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!