Oktatás

2020.06.15. 08:44

Mixer tanfolyam, Barista tanfolyam Nyíregyháza belvárosában

Te is olyan tanfolyamot keresel, amivel rövid idő alatt végzettséget szerezhetsz? Ami érdekes és izgalmas szakma, és jók az elhelyezkedési esélyek? Akkor válaszd a Bestmixer iskola mixer tanfolyamát, vagy barista tanfolyamát Nyíregyházán!

Saját oktatási helyszínen várjuk a jelentkezőket, és egész évben, folyamatosan indulnak tanfolyamok. Tapasztalt és szakmailag elismert oktatóinktól tanulhatod meg a koktélkészítés és a kávékészítés mesterségét és a legújabb trendeket. A tanfolyamokon a tankönyvet, az eszközöket, alapanyagokat és felszereléseket mindenkinek biztosítjuk, Neked semmit nem kell külön beszerezned!

A nyíregyházi mixer tanfolyam tökéletes választás számodra, ha szereted az izgalmas italokat, tetszik a pörgős báros élet, és jó kereseti lehetőségre vágysz. Az alapfokú mixer tanfolyamon a standard koktélokat, a profi mixer tanfolyamon pedig a saját tervezésű italokat is megtanulod. A képzés kis létszámú csoportokban zajlik, és minden koktélt egyenként mindenki elkészít a tanfolyamon, hiszen nálunk a gyakorlás a legfontosabb. Ha nagyobb karrierre vágynál, a Haladó mixer tanfolyamot, és a Barmanager tanfolyamot is el tudod végezni a Bestmixer iskolában, így tökéletesen képzett szakember lesz belőled.

A nyíregyházi barista tanfolyam akkor a legjobb választás, ha igazi kávérajongó vagy. Ha szeretnél megismerni és megízlelni különleges kávékat, amiket megtanulsz tökéletesen elkészíteni, akkor ezt a képzést Neked találtuk ki. A barista tanfolyam 100 % gyakorlatból áll, minden kávéital elkészítését korlátlanul gyakorolhatod az órákon. A barista tanfolyam csupán 1 hónap, és szinte azonnal el tudsz helyezkedni a szakmában. Az utóbbi években ugyanis nagyon sok munkaadó keres jól képzett barista szakembert, a megnövekedett, és a manapság sokkal kifinomultabb igények kiszolgálása miatt. A legdivatosabb szakma napjainkban a vendéglátás területén. Továbbképzésnek választhatod a Mester barista tanfolyamot, ahol a latte art és az alternatív kávékészítési technikák alapjait is elsajátíthatod.

Keresd a Bestmixer iskolát Nyíregyházán is a Mártírok tere 9. szám alatt!

1055 Budapest, Nagy Ignác u. 19/A.

+36 20 612 1000 | 06 1 215 0574

Adószám: 23797819-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-978343

KSH szám: 23797819-8532-113-01

 

 

(PR cikk)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!