Oktatás

2020.06.12. 15:52

Színvonalas és hatékony képzések

Gyorsan változó világunkhoz gyorsan kell alkalmazkodni. Ezért is van egyre nagyobb létjogosultsága az élethosszig tartó tanulásnak.

Nagyon fontos, hogy tudjunk váltani ha szükséges, és folyamatosan új tudást szerezzünk meg. Ehhez nagyon jó alapot biztosít az EDUCAR Oktató Centrum Oktató Bt., hiszen már közel három évtizede működik az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésben, hogy segítse az egyéneket céljaik megvalósításában. Alap- és középfokú tanfolyamok szervezésével, oktatásával, vizsgáinak megszervezésével kimagasló színvonalon foglalkoznak, melyek országos érvényű bizonyítványt, jogosítványt (tanúsítvány) biztosítanak a végzett hallgatóknak közlekedés, gépészet, mezőgazdaság, valamint oktatás ágazat területén.

Az EDUCAR Oktató Centrum BT. olyan tudás megszerzéséhez járul hozzá, mely megkönnyíti a beilleszkedést a dinamikusan fejlődő, tudás alapú társadalomba és elősegíti az elhelyezkedést a munkaerőpiacon is. Évente kb. 1500 – 2000 hallgatót képeznek különböző szakmák számára, és 20-30 oktatót foglalkoztatnak.

– Az elmúlt 20 év során megismertek bennünket országszerte, főleg Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében – fejtette ki Lengyelné Várdai Katalin, a EDUCAR Oktató Centrum BT. cégvezetője. – Nagyon jó munkakapcsolat alakult ki a megyénkben lévő cégekkel, multi vállatokkal is, szívesen iskolázzák be hozzánk dolgozóikat. A piaci igényekhez, és a gyakori rendeletmódosításokhoz alkalmazkodva kerülnek be újabbnál újabb képzések a kínálatunkba. Az elmúlt években Építő- és anyagmozgató gép kezelője ( Targoncavezetői, Emelőgépkezelői, Földmunka, rakodó és szállítógép kezelői, Kisteljesítményű kazánfűtői, és kazánkezelői) képzésekkel , – valamint kategóriás („AM”,”A1”,”A”, „B”, „B+E”„C”, „C+E”, „D”) és hatósági jellegű (GKI- Autóbuszvezetői és Tehergépkocsi- vezetői képesítésre, Taxi vezetői, Taxi vállalkozói, Tűzvédelmi szakvizsgára felkészítő) tanfolyamokkal foglalkoztunk.

Nagyobb elhelyezkedési esélyek

– Számos munkanélkülinek egy-egy tanfolyam átképzésnek, vagy szakmaszerzésnek számít, a Sz-Sz-B megyei Kormányhival Foglalkoztatási Főosztály ( Munkaügyi Központ) ezért is támogatja ezeket a tanfolyamokat. Korábban elnyertük egy Munkaügyi Központ által kiírt pályázatot, melynek a segítségével a Waberer’s Logisztikai Kft. számára 135 főt képeztünk belföldi és nemzetközi árufuvarozónak, akik nagy többségben el is helyezkedtek. Büszkék vagyunk rá, hogy a cégek és társaságok által beiskolázott hallgatók tanfolyamon való részvételi aránya, vizsga eredményei jónak mondhatóak, a hatósági képzéseknél („C” „C+E”, „D”+GKI) a tanfolyamon való részvételi arány 100 % -os, vizsgaeredményességük pedig szintén jónak mondhatóak.

Nívós infrastruktúra

– Magas színvonalú oktató munkát, figyelmes, korrekt szervező, kapcsolatépítő és kapcsolattartó tevékenységet biztosítunk partnereink, és hallgatóink számára. Oktatóinknak – főleg hatósági oktatás és vizsgáztatás területén – évente kell vizsgázniuk az aktuális rendelkezésekből, jogszabályokból, ezért kollégáink napra kész szaktudással és információkkal rendelkeznek. Korszerűen felszerelt tantermekben zajlik az elméleti oktatás és a vizsgáztatás. Akiknek azonban kényelmesebb az otthontanulás, azoknak ajánljuk az e-learning (online) tanfolyamokat, melyekre továbbra is bármikor lehet jelentkezni!

Hatékony online oktatás

– Az e-learning képzések elektronikus úton közvetítik a tartalmakat, így bárki tanulhat helytől és időtől függetlenül. A szöveges anyag mellett gyakran oktatóvideók, hanganyagok, interaktív animációk, szituációs gyakorlatok és tesztek biztosítják a tanulók számára a megfelelő ismeretszerzést és visszacsatolást. Ez az oktatásforma világszerte dinamikusan növekszik és egyre inkább általánosan alkalmazott és kifejezetten eredményes képzési formává válik, elsősorban a felsőoktatás, a felnőttoktatás és a vállalati képzések területén. Az e-learning olyan távoktatást valósít meg, amely egyszerre nyújt maximális szabadságot és rugalmasságot a tanulónak, és naprakész, objektív ellenőrzési lehetőséget a képző szervezetnek. Az e-learning képzések, a közelmúlt eseményei miatt is, egyre elterjedtebbek lesznek, ezért érdemes hozzá alkalmazkodni – ajánlja Lengyelné Várdai Katalin cégvezető.

 

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!