SZON - PR cikk

2013.02.04. 13:13

Love-sztorikra szavazhattunk

A Kelet és a Szabolcs Online közös játékán arra biztattuk az olvasókat, a közelgő Valentin apropóján osszák meg velünk megismerkedésük történetét. Íme a sztorik és a szavazás eredmény!

A Kelet és a Szabolcs Online közös játékán arra biztattuk az olvasókat, a közelgő Valentin apropóján osszák meg velünk megismerkedésük történetét. Íme a sztorik és a szavazás eredmény!

Az első 3 legtöbb szavazatot kapó pár részére szóló gyertyafényes romantikus vacsora a nyíregyházi Stella Rose étteremben a szerelmesek napján, február 14-én.

Díjátadás: február 13-án a Kelet-Magyarország szerkesztőségében.

A 3 nyertes pár történetét a Kelet-Magyarország február 14-i számában is közöljük.

A három nyertes történet:

Föl-föl dobott kő (35%, 292 szavazat)

Patrícia és László (28%, 231 szavazat)

Tünde és Tamás (24%, 199 szavazat)

Nyerteseinket a megadott email címen értesítjük a nyeremény átvételének módjáról!

Henrietta és István

"A mi ismerkedésünk is a Facebook-on kezdődött, mint minden átlagos ismerkedés.

Egy iskolába jártunk. De mégis a beszélgetésünket nyáron kezdtük.Jött hozzám István, sokat beszélgettünk és nevettünk együtt. Mégsem volt minden tökéletes, mert én ( Henrietta) nem akartam kapcsolatot. István megértette, bár eléggé melankólikus hangulatba került emiatt. Eközben az érzések egyre erősödtek Istvánban, de hiába. Elutasítások sorozata követte az eseményeket. Párszor még találkoztunk, de csak barátként. Egy darabig nem is beszélgettünk, majd miután összejött egy másik lánnyal, úgy éreztem hogy mégis csak szeretnék tőle valamit.Pár hét múlva ismét szabad volt a pálya, de úgy gondoltam, hogy mégsem szeretnék tőle semmit.Döntésképtelen voltam, nem tudtam hogy mit akarok. Ezt a helyzetet legalább 3x képzeljétek el. Decemberben, elmentünk bulizni nővéremmel, előtte Istvánnal összefutottunk. Elhívtuk bulizni, nem akart jönni, de felajánlotta nekünk, hogy nála aludhatunk buli után. Nekem már annyira nem is volt kedvem bulizni, azt vártam, hogy mikor aludhatok a karjaiban.Ezen az estén elhatároztam, hogy én akarom őt. Pár nap múlva beakartam neki vallani az érzéseimet de ő már egy másik lánnyal volt kapcsolatban.(..) A keserves kínszenvedések után ismét elkezdtünk beszélgetni, találkozgattunk.. Elértem, hogy megőrüljön értem, és lehet csúnya dolog volt, de azt is elértem hogy szakítson az akkori barátnőjével. Aznap találkoztunk. Minden olyan mesébe illő, tökéletes volt. Elkövetkeztek a boldog napok, és még mindig ugyanezeket a napokat éljük együtt, boldogan.!"


Tünde és Tamás

Nem éppen egy átlagos "találkoztuk valahol" sztorival kezdődött az egész. Körülbelül másfél ezelőtt, közösségi portálon egy alkalmazásban kezdődött. Eleinte elkezdtünk heti szinten kedveskedős bókokat küldeni egymásnak,majd folyamatos levelezéssé alakult ismerkedésünk.Tipikus internetes kapcsolatnak indult,aztán valami teljes más, valami új lett kialakulóban. Chat-en napról napra egyre jobban felpezsdült bennünk az az érzés,hogy találkoznunk kell.Találkoztuk beszélgettünk, de valami okból aztán ez az ismerkedés pár hétig abbamaradt,amiből nemigazán gondolná az ember,hogy ebből még bimbozó kapcsolat lesz. Aztán nem hagyott minket a gondolat,hogy igen ha mi egymásnak szimpatikusak vagyunk lenne ha megpróbálnánk?! Később kaptam a páromtól egy levelet ,ami teljesen megváltoztatta az egész életünket. Azóta lassan 1 éve boldog párkapcsolatban élünk. Mi bőrünkön tapasztaltuk azt,hogy az interneten való ismerkedés nem feltétlenül egy "elítélt" lehetőség a párkeresésre. Aki nem hiszi járjon utána.Mi csak pozitívan vélekedünk róla


Barbara és István

István egyik nap,fel adott egy társkereső üzenetet a rádióban.Barbara válaszolt az sms-re,s megbeszéltünk egy találkozót.Másnap mikor találkoztunk,hát az úgy volt,hogy előtte Barbara felhívott,és mondta,milyen ruhába lesz,és hogy onnan fogom megismerni.Én nem mondtam neki milyen ruhába leszek.A városban,épp út felújítás volt.Barbara megkért rá,menjek elé.Igen ám,de nem tudta hogy valójában hogy nézek ki.Így mikor megindultam elé,elmentünk egymás mellett,úgy hogy én már láttam,hogy ő az.De,nem szóltam.Ahogy megláttuk egymást,még bemutatkozni se mutatkoztunk egymásnak,annyira zavarban voltunk mindketten.Erre Barbara kérdezte:Hol állsz a kocsival?Mondtam:Hátul állok az iskolánál.Elmentünk.Jót beszélgettünk.És most már több mint másfél éve együtt vagyunk, BOLDOGAN!


Diákszerelemből életre szóló kapcsolat

A mi megismerkedésünk még 2001-benn történt a barátnőmön keresztül annak idején jártunk egy párnapot még akkor suliba jártam aztán 2005-benn úgy hozta a sors hogy ismét találkoztunk és azóta is együtt vagyunk és van egy gyönyörű kisfiúnk.


Kata és Norbi

Megismerkedésünk egy görögországi nyaralás során történt. Mindketten Sarti városában nyaraltunk, két nap eltéréssel érkeztünk a városba. Egyik nap barátaimmal egy kávézóba ültünk be, ahol megláttam Katát, sűrűn összeakadt a tekintetünk aztán egyszer Kata rám mosolygott. Ekkor úgy éreztem eljött a cselekvés ideje...egy életem egy halálom odamentem hozzá és beszédbe elegyedtünk és mint kiderült egy községből valóak vagyunk és ezt nem is tudtuk, azelőtt soha nem is láttuk egymást. El sem akartuk hinni, hogy ilyen létezik, hogy el kellett jöjjünk Görögországba, hogy megismerkedjünk...a beszélgetés oly jól sikerült, hogy egy komoly kapcsolat lett belőle ami immár több mint két éve tart.


Betti és István

A mi megismerkedésünk egészen különös! Én a kapcsolatunk előtt éppen az én mostani párom( István) egyik barátjával randizgattam,találkozgattam és mint jó barátok kitalálták, hogy menjünk el négyesben kirándulni Lillafüredre! István és az ő barátnője,én és az akkori párom, aki István barátja volt! Hát elis mentünk kirándulni és én akkor találkoztam először Istvánnal és már akkor szimpatikus srácnak tűnt! Még ott Lillafüreden leültünk vacsorázni négyesben, ahol természetesen mi lányok( én és István akkori barátnője) nem vacsoráztunk, merthogy 6 után nem eszünk! :) Beszélgettünk egymással sokat és már akkor észrevettem, hogy István érdeklődik irántam, merthogy engem kínálgatott a vacsorájából ugyanis mondtam előtte a kocsiba, hogy nagyon szeretem a halat és ő azt vacsorázott és sokszor megkérdezte, hogy tényleg nem eszek e egy falatot belőle, mert szívesen ad! Kicsit kellemetlenül is éreztem magam, mert, hogy ott volt a barátnője, de tőle meg sem kérdezte! :) A nagy vacsorázás után elindultunk haza Nyíregyházára és a kocsiban hátul ültünk az akkori párommal, István vezetett, mellette pedig a barátnője, de valahogy egymással nem is nagyon beszéltek, hanem feltűnően elég sokszor megkérdezte tőlem István, hogy fennt vagyok még?! Meg, hogy jó e a zene, amit betett és hogy minden oké e! :) Szegény csajnak is feltűnt, hogy egymásra hangolódtunk én és István! Aztán megérkeztünk és már akkor tudtam, hogy kell nekem ez a pasi, csak azt nem tudtam, hogy szerezzem meg! Barátnőmmel kitaláltuk, hogy jelöljem meg ismerősnek az iwiwen! Még aznap vissza is jelölt, aztán ment minden a maga rendjén.... Másnap csörgött a telefonom,természetesen István keresett, hogy panaszkodott neki a barátja, hogy nem keresem, nem írok neki és ha már nem akarok tőle semmit, mondjam meg neki, ne húzzam- halasszam (István már biztos érezte,hogy nyeregben van)!A beszélgetés alkalmával rákérdeztem Istvánnál, hogy nem e találkozunk! Természetesen igent mondott! Onnantól kezdve alakult ki köztünk a kapcsolat és a legérdekesebb az egészben, hogy az akkori párom és István akkori barátnője is összejöttek! Így lett a nagy dupla randiból párcserés randi!


Adél és Zoli

A mi megismerkedésünk a párommal emlékezetes marad mindkettőnk számára. A barátaink is viccesnek találják a storyt, ami így kezdődik:

2009 nyarán ismerkedtünk meg az interneten, az MSN segítségével, meg az akkori legjobb barátnőm Dia segítségével. Beszélgettünk 2-3 hónapon át, és ellenségekké váltunk. Ősszel megint beszélgetni kezdtünk. Megbeszéltük a ""régi"" összeveszés okát, és újra valami megindult köztünk. Nekem nagyon tetszett az akkor 19 éves Zoli. És én is tetszettem neki, én akkor voltam 16 éves. Felhozódott, hogy találkozzunk személyesen, és én igent mondtam, de mivel középiskolába jártam és nagyon húzós órarendem volt, vagy nagyon korán, vagy túl késő este tudtunk volna találkozni. Megbeszéltük hogy reggel 6 kor találkozunk egy helyen. Én ott voltam, de ő nem. Azt hittem hülyített és már megharagudva sétáltam befele a suliba, amikor jött egy sms ( mai napig szóról szóra tudom): ""Szia Ne haragudj de nem tudok menni mert ennyi idő alatt már nem tudok elkészülni, szívből sajnálom! "". Mint később már kiderült annyira izgult előző este, hogy nem tudott elaludni és emiatt elaludt reggel.. :) Én a suliban teljesen ideges voltam és Diával beszélgettünk. Kitaláltuk, hogy a suli után felkeressük Zolit és majd jól megmondjuk neki. Így is volt, elindultunk, ökölbe szorított kézzel, 1 óra alatt kiderítettük hogy melyik házban lakik és hányadik emeleten. A lépcsőn már a szívem 200 at ütött, de vegyes érzelmekkel. Harag vagy netán szerelem? De hisz életemben nem láttam! Felértünk. Ahogy kinyitotta az ajtót, az öklöm kiengedett, a szívem méggyorsabban vert, a szemem egyenesen bele az ő szemébe nézett. S látszott rajta is a meglepettség, és a vegyes érzelmek kiültek az arcára. Dia csak állt és nézett, mintha megszűnt volna körülöttünk a levegő, egy köszönés ""sziaa"" után.. nem láttunk már semmit és senkit, csak egymást.. és össze ért az ajkunk.. a szívünk pedig egy ritmusra zakatolt. Ez történt 2009. november 30.-án. :) Azóta is hűségesek vagyunk egymáshoz, nagyon szeretjük egymást, és komoly terveink vannak.


Föl-föl dobott kő

Azt szokták mondani a szerelmesekre, hogy Ámor nyila szíven talált, a mi esetünkben ezt átfogalmaznám. Engem egy kaviccsal csókolt homlokon a szerelem.

A barátomat már korábban is ismertem, de csak futólag, sokat beszélgettünk egymással az interneten, de csak ritkán találkoztunk. Egy nap úgy alakult, hogy a város széli tó partján kutyát sétáltattam, amikor megláttam, hogy kacsázik a vizen. Örültem, hogy újra láthatom és kicsit izgultam is, mert nem voltam tisztában az érzéseivel. Közelebb érve odaköszöntem neki, mire ő hirtelen felém fordulva megcsúszott és előttem egy pillanatra elsötétült a világ. Nem ájultam el csak leültem a földre ő pedig rögtön hozzám futott. Nagyon megijedt én pedig nem tudtam mi történt. Sűrű bocsánatkérés közben aggódva mondta el, hogy véletlenül homlokon talált a kaviccsal. Amikor a szemembe folyt a vér- hát mit mondjak nem voltam jól:)- egy zsepivel elszorítottuk a sebet és szédelegve haza kísért.

Nagyon megható volt, ahogy aggódott értem. Így kezdődött a mi szerelmi történetünk, ami már 3 éve töretlenül tart és ennek nyomát ( a heget ) büszkén viselem.


Ágnes és Bertalan

Sziasztok! A mi történetünk egy igazi love story. Körülbelül 1 évvel ez előtt kezdtünk el levelezni egy internetes társkereső oldalon. Jöttek mentek a levelek, próbáltuk megismerni egymást. Mint kiderült csak 15 km-re lakunk egymástól és oda való ahová a nagypapám. Gondoltam milyen kicsi a világ, hogy pont abból a faluból választok párt magamnak, ahonnan a nagymamám. 1 hónapnyi levelezés után telefonszámot cseréltünk és egy március közepén kaptam egy sms-t, hogy szeretne találkozni velem. Kicsit megijedtem, de válaszoltam, hogy én is szívesen találkoznék vele. Megbeszéltük, hogy értem jön és elmegyünk valahová, de sajnos nekem közbe jött valami, így elhalasztottuk, de aztán összetudtuk hozni egy időpontot, ami mind kettőnknek jó volt. Vásárosnaményban találkoztunk és egy egész délutánt átbeszélgettünk. Szinte mindenről, sok közös témánk volt. Nagyon jól éreztem magam vele, volt benne valami különleges, de még is úgy éreztem, hogy nem nyertem el a tetszését. Eltelt vagy 2 nap mire kaptam egy üzenetet a társkeresőoldalon, hogy ő is jól érezte magát és szeretné megismételni. A randin említettem, neki, hogy Húsvétra szeretnék egy kis nyuszit a keresztlányomnak, ő olyan aranyos volt addig keresett míg nem talált egy nyuszit. mait el is hozott egy délután. Április 8-án van a születésnapom és április 7-én el vitt moziba Nyíregyházára. Ott csattant el az első csók, mai fantasztikus volt. Soha nem felejtem el. Onnantól számítjuk, hogy egy pár vagyunk.Másnap hivatalos volt a születésnapi családi ebédre, ahol mindenki jól éreztem magát. Ez a mi kis történetünk. Nagyon szeretjük egymást. A nyáron voltunk 2 keresztelőn, nyaralni. Ő családja is jól fogadott engem és az enyém is őt. Már tervezzük az összeköltözést, eljegyzést és az esküvőt hiszen én 26, ő 27 éves. K.Ágnes és S. Bertalan.


Kanadai tavasz

Itt a tavasz – mondogatom egy ideje. A kutya sem hisz nekem. Fázósan kapkodja a lábát a mély hóban, miközben lelkiismeretesen megvizitál minden útjába kerülő oszlopot, és egy óvatlan pillanatban beszalad a szomszéd kertjébe otthagyni a névjegyét.

Csak nehogy rájöjjenek, hogy mi voltunk! Oda igazán nem mehetek utána összeszedni, annyira jóban pedig nem vagyunk, hogy este tíz után becsengessek belepési engedélyért. – Ott marad. – Holnapra ugyis belepi az egészet a hó. Olvadás után a mi kertünk is telis-tele lesz kutya-hagyadékkal, ami véletlenül sem saját termék.

Vajon az hogyan kerül oda…?

Itt a tavasz! “Medve-napon” kiráncigálták azt a szerencsétlen kis mormotát – Philadelphiai Philt – a vackából, (Csudákat valódi vacok! Asztalos-műremek: fűthető fatuskó, tetővel, kisajtóval, kallantyúval. – Fürdűszobája nincs.) hogy árulná el, jön-e vérge a tavasz?

Kapálódzott szegény pára, egyáltalán nem vígasztalta, hogy kapott egy puszit az egyik frakkos, cilinderes, fehér kesztyűs, vörös képű jóembertől, aki korábban nyilván alaposan befokhagymázhatott, bepálinkázhatott, különben el sem tudom képzelni, hogyan csókolhatta szájon azt az állatot?

Nem vagyok kaján, de egyszer, február másodikán csinálja meg ugyanezt egy medvével!

Itt a tavasz! Négyszer rugaszkodtunk neki megünnepelni a születésnapomat a Lachine Csatorna menti Magnan Taverne-ban – egyszer sem sikerült.

Kedvenc kocsmám pénteken úgy megtelt, hogy nem tudtunk parkolni sem. Szombaton hóvihart kaptunk. Elindultunk ugyan vacsorázni, majd jobb belátásra térve, sürgősen vásároltunk egy grill-csirkét az utunkba eső legelső élelmiszer üzletben, és hazamenekültünk – amíg lehetett. Vasárnap aztán ebédelni mentünk volna a Magnan-ba, de délután kettőkor korgó gyomorral szerencsére még sikerült félútról visszafordulnuk. Mindenütt hóhegyekkel küszködő hótolók akadályozták, lassították a forgalmat.

Otthon csalódottan csipegettük a csontokról az előző napi csirke maradványait.

Hétfő: Ilyenkor ki megy kocsmába? Az alkoholista, meg akinek szülinapja van, de az alkoholista a küszöbről már vissza nem fordulna! – A kocsma ajtajában férjem zsebében megszólalt a telefon. A havazás miatti áramszünet következtében munkahelyén néhány műszer leállt. Hívták, újra kell indítania. – Azonnal.

Itt a tavasz! A hófúvónk nem bírta szusszal – elnyekkent benne valami. Én szuszogok a lapáttal. Csak azt tudnám, honnan fúj a szél, mert valahogy mindig pont onnan, amerre a havat dobom. S amikor már teljesen tiszta a bejárat, eldübörög a házunk előtt a hókotró, alaposan kitolva velem: Betol mindent!

Nem mondtam semmi csúnyát. Sőt! Nem is gondoltam, de ahogy végignézek a hosszú utcán, mindenki lapátol. – Hát… Nem lennék most a sofőr édesanyjának a helyében!

Itt a tavasz! Szent Valentin napját írjuk. Férjem gyönyörű rózsával toppant be. Köszönet helyett sikítva dobom el a csokorcsodát, mert az egyik virágon jól megtermett pók csücsül.

- Ez idegenbül gyött – magyarázom bocsánatkérően, amíg összegyűjtöm a széthullott virágokat – de a héten találkoztam a lakásban idevalósiakkal, legalább hárommal. Hangyát is láttam már a konyhában.

Na, ha ezek elkezdenek mozgolódni a házban, az bizonyos, hogy jelent valamit. Megfigyelésem szerint “ők” ugyanis sokkal jobban tudják, milyen idő közeleg, mint a tv-ben az a szakember, aki holnapra ismét havat jósolt.

Itt a tavasz! Szakad a hó, ölnyi mindenütt. Sürgősen ki kell szórjak reszelt zöldséget, mert a napokban megérkeztek a robinok, “akik” rendesen csak április dereka felé térnek vissza nyári költőhelyükre.

Mi ütött ezekbe is? Megbolondultak, vagy tudnak valamit, amit sem mi, sem a meteorológusok?

Itt lenne a tavasz?


Találkozás az internet kávézóban

Megismerkedésünk véletlen szerű volt, mivel egy nyilvános internetező helyen történt, ahol éppen csak helyettesített, mint teremfelügyelő. Nekem még nem volt otthon internetem, és akkor ott volt lehetőség fellépni a világhálóra.Bementem a helyiségbe,Ő odajött hozzám, elmondta, hogy várakozni kell, a gépeknél éppen ülnek.Aztán amíg álltam a folyosón, velem együtt várt, és közben beszélgettünk, bemutatkoztunk. Már akkor megtaláltuk a közös hangot!!! Beszélgettünk sok féle dologról, filmekről,életről, stb, és elbűvölt a zöld szeme :). A későbbiekben ugyancsak találkoztunk,amikor épp helyettesített, aztán telefonszám csere is megvolt, és egyre többet találkoztunk, közös programokat szerveztünk, és aztán egy szép napon, mozi után egy csók összehozott minket ! Azóta majdnem 7 év telt el boldogságban,szeretetben, megbecsülésben,és közben összeházasodtunk, elválaszthatatlanul élünk! :)


Szerelem hívó szóra

2001.06.02-én barátnőmmel és unokatestvérével elhatároztuk hogy elmegyünk Nyíregyházára az Elexcluba megünnepelni a névnapomat mivel ,hogy tündének hívnak én akkor egyedül álló voltam és sok idő után ez volt az első szórakozási lehetőségem. Útközben a barátnőm unokatestvérre elmondta hogy neki van egy nagyon jó barátja és hívjuk el hátha eljön ő is.Barátnőm Ági elővette a telefonját és ütötte be a számot ,amit hogy miért mai napig nem tudom megmagyarázni én is ütöttem be számot az én telefonomba pedig nem is tudtam hogy kiről van szó.Ezt a barátot Attilának hívták és azt mondta hogy nagyon szívesen eljön de neki időbe telik elkészülni és egy kicsit később fog odaérni de megbeszélték hogy mi bemegyünk és ő majd jön. Rengetegen voltak a clubban és mi elkezdtünk szórakozni ,egy jó másfél óra múlva meg is érkezett Attila ,fogalmam nem volt róla hogy hogy néz ki vagy ilyesmi de ahogy megláttam az ajtóban rögtön szóltam a barátnőmnek én ezt a pasit megszerzem minden áron.Oda jött hozzánk mindenki bemutatkozott egymásnak és elmentünk leülni az asztalhoz,beszélgetni nem nagyon tudtunk ,sokat táncoltunk és hajnal felé SMS-ben megkérdeztem tőle hogy hazatud-e minket hozni és ő visszaírta persze nagyon szívesen, Hálaistennek én voltam az utolsó utas aki kiszállt az autóból de rengeteget beszélgettünk és megbeszéltük hogy ha lehet akkor ő fog keresni és itt elindult egy nagyon szép szerelmi történet,nagyon sok közös dolog volt és van mai napig bennünk és mai is olyan szerelmesek vagyunk egymásba mint amikor megismerkedtünk. 2002.02.16 - án tartottuk az eljegyzésünket az Elexclubban sok baráttal együtt. Már most 11.-ik éves házasok leszünk Augusztus 10.-én van két szép gyönyörű gyermekünk és nagyon boldogok vagyunk.


Patrícia és László

A 4-es buszon figyeltünk fel egymásra a téli reggeleken. Másfél hónapig csak szemezgettünk, mosolyogtunk a másikra, és egyik reggel megszólított Laci. Beszélgettünk, nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak. Telefonszámot cseréltünk és aznap délután hívott, hogy lenne e kedvem találkozni a városban. Sétáltunk a parkban,úgy tűnt mintha ezer éve ismernénk egymást. Szerelem volt első látásra. Ennek már egy éve., és azóta jegyben járunk.

A sors iróniája, hogy a szüleim is a buszon ismerkedtek meg és 25 éve együtt vannak.:)


Edina és István

A mi történetünk elég érdekesen indult. Már itt az elején a lényegre térek: tudni kell itt az elején hogy a párom ( István ) mezőgazdaságban dolgozik , pontosabban erőgép vezető . Történetünk ott kezdődött , hogy jelentkeztem paradicsomszedésre és őt hozzánk tették mint rakodó. Elkezdtünk dolgozni de én még akkoriban kapcsolatban voltam ....... és ekkor jöttek a munkatársak , pontosabban elindult a barátok közt a célozgatás na és a keritösködés. Akkori kapcsolatommal gondok voltak , így úgy döntöttem hogy véget vetek ennek reménykedve abban hogy talán itt kialakul valami . Persze nővérem abban a percben közölte Istvánnal , hogy "Edina szingli lett "....erre neki csak annyi volt a válasza , hogy " és mit csináljak vele " .....mondani sem kell gondolom , hogy a szememben elásta magát. De a munkatársak csak nem hagyták abba , míg azon nem vettük magunkat észre , hogy munkaidő után kint maradtam vele ...és hát megtörtént az a híres első csók is , szeptember 4.-én . Másnap nagy érdeklődéssel fogadtak minket a munkatársak de még a főnökök is , de nem szóltam semmit sem :) Majd megérkezett István is , de tettetve hogy nincs köztünk semmi. Köszöntünk egymásnak és ennyi ....dolgoztunk . Szegény munkatársak nem bírták sokáig , így mondtam Pistikémnek , hogy ne mondjuk , hanem mutassuk ....ekkor kaptam a 2. csókot tőle ..... hatalmas tapsot kaptunk :DDD 3 hét után összeköltöztünk és lassan már 5 hónapja vagyunk együtt !!!! Ajánlom mindenkinek a paradicsomszedést :D


Brigitta és László

2004 be mentem felvételizni egy nyíregyházi speciális iskolába és a felvételi közbe iskola szünetbe láttuk először egymást meg majd 2004 szeptemberében elkezdtem abba az iskolába tanulni és kollégista is voltam a párom is és ott egyre jobban közeledtünk egymáshoz de mind ez a közeledés ismerkedési folyamat 2008 július 29 ig tartott onnantól kezdve összejöttünk járunk nagyon boldog párkapcsolatba vagyunk 2008 júniusában befejeztük az iskolát a párom már július hónapba elkezdett dolgozni én csak augusztusba kezdtem dolgozni egy munkahelyre is kerültünk én 2009 május 29 ig dolgoztam a cégnél de utána is tartottuk a kapcsolatot napi szinten találkoztuk.Az első csók 2008 július 29 csattant el a sóstói parkfürdőbe az olasz medencébe.És visszatérve a munkahelyre a párom annál a cáégnél ahol együtt dolgoztunk 2011 október 11 dolgozott.Nagyon sok közös élményeink vannak siófoki nyaralás közös sport programok teke csörgőlabda káposztásnapok Burgonyfesztivál gávavencselő házibulik kalandparki kirándulás hegymászás-szóval mi nagyon szeretjük a természetet és szeretünk kikapcsolódni kirándulni filmezni bulizni ez a megismerkedésünk története mai napig boldogok vagyunk közös életet tervezgessük összeköltözés eljegyzés stb...


 

[poll id="331"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában