SZON - PR cikk

2013.03.06. 08:41

Show a Mokkában? Adam Éva nélkül?

Nyíregyháza. Már nem csak a hírek szintjén édesíti meg a mindennapokat a Mokka, karnyújtásnyi közelségbe került. Olyannyira, hogy nyílt hétvége keretében lehet megismerkedni vele és az Adammal, a márka két legújabb modelljével.

Nyíregyháza. Már nem csak a hírek szintjén édesíti meg a mindennapokat a Mokka, karnyújtásnyi közelségbe került. Olyannyira, hogy nyílt hétvége keretében lehet megismerkedni vele és az Adammal, a márka két legújabb modelljével.Az Opel Csősz jóvoltából a Dakar-induló Szalay Balázs is Nyíregyházán vendégeskedik, mi több, megtekinthető a nyíregyházi Kosbor utca 2-4. szám alatti szalonban az eredeti Dakaros Opel Mokka versenyautó is!

Lesz szimulátoros vezetés gyerekeknek és a felnőtteknek tesztvezetésre is nyílik lehetőség. Természetesen minden a Mokka és az Adam körül forog majd.

Március 10-én Szalay Balázs élménybeszámolót tart és dedikál, majd átadja az első Mokkát a boldog tulajdonosának.

A Mokkát formailag merész és új megjelenés jellemzi, rengeteg innovációval, minőségi anyagok felhasználásával kényelmes, tetszetős belső dizájnt alakítottak ki. Alapfelszereltségében felveszi a versenyt a konkurens márkák modelljeivel. Méreteiben a szélességben és a gázló-magasságban vezet, egyébként pedig átlagos méreteket teljesít. A választható motorok teljesítményben és fogyasztásban egyaránt nagyon jók. Árértékben kedvezően pozicionált, hiszen bár nem a legolcsóbb, de a megfizethető kategóriába tartozik.

A Mokka egyébiránt egyesíti a kompakt autók fürge eleganciáját, a SUV-okra jellemző könnyű beszállással és nagyobb hasmagassággal, amely szintén alkalmassá teszi a járművet kavicsos utakra. Attól függően, hogy hová szeretne menni, választhat első- vagy összkerékhajtás közül. A vezetési élményt fokozó funkciók, mint például az elektronikus menetstabilizátor, a kipörgésgátló, továbbá a visszagurulás-gátló és a lejtmenet-szabályozó rendszerek az összes Mokka változatban alapfelszereltségként rendelkezésre állnak.

 

Az Adam egy vagány, stílusos, már-már ikonikus kisautó, mellyel mindenki bátran kifejezheti egyéniségét a számtalan testre szabási lehetőségnek köszönhetően. A mini autók szegmensében egy teljesen új, látványos és tetszetős megjelenéssel jelentkezik, rengeteg innovációval, kiemelkedő minőségi anyagok felhasználásával igényes és tetszetős belső dizájnnal került a piacra.

A Mokkához hasonlóan alapfelszereltségében felveszi a versenyt a konkurens márkák modelljeivel. Motorválasztéka kifogástalanul kiszolgálja az autót, kedvező súly- és teljesítményarány, remek teljesítmény, kitűnő fogyasztásban, környezetkímélő technológia jellemzi. Önmagában már a vonzó külseje is eladja az autót. Számtalan kombinációjával nagyon változatos megjelenést biztosít. Érdemes minderről személyesen meggyőződni az Opel Csősz nyílt hétvégéjén március 8-10-ig, ahol szombaton és vasárnap is 14:00-ig várják az érdeklődőket.

Opel Csősz Kft.

Nyíregyhaza, Kosbor u. 2-4.

Tel.: 42/59-89-59

Ezek is érdekelhetik