SZON - PR cikk

2014.10.16. 10:56

Minőségi alapanyagok, finomságok, és jótékonykodás

Az ALDI saját büféjével, Háziasszonyaival és Házigazdájával vesz részt a Békéscsabai Kolbászfesztiválon 2014. október 23-26. között.

Az ALDI saját büféjével, Háziasszonyaival és Házigazdájával vesz részt a Békéscsabai Kolbászfesztiválon 2014. október 23-26. között.

A rendezvényen befolyt összegből az ALDI 500 000 forintot ajánl fel a Békés Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Központnak, és az intézményben lakó gyermekeket vendégül látja a fesztiválon.

Az ALDI a magyar gasztronómiai élet egyik legnagyobb múltú rendezvényének kiemelt támogatójaként be kívánja mutatni a minőségi ételek iránt érdeklődő közönségnek saját termékeit, köztük a cég polcain is megtalálható csabai kolbászkülönlegességeket. Az üzlethálózat standján emellett hazai gyártású hurkát, ízletes töltött káposztát, minőségi pékárukat és savanyúságokat kínálnak majd, melyek alapanyagai mind megvásárolhatóak az ALDI üzleteiben.

A helyszínre érkezők személyesen találkozhatnak az ALDI Háziasszonyaival és Házigazdájával és megkóstolhatják a kolbásztöltő versenyen induló ALDI-csapat által készített ételeket is. Tóth Éva, az ALDI Háziasszonya elmondta, örül annak, hogy az áruházlánc kínálatában egyre több a kiváló magyar alapanyag és késztermék, mert így olcsón, jó minőségben tud igazi magyaros ételeket tenni a családi asztalra. Györe Ferenc, az ALDI Házigazdája nagy izgalommal várja a versenyt, amire saját családi recepttel készülnek. „Békéscsabán ősi hagyománya van a kolbászkészítésnek, ezért megtiszteltetés és nagy kihívás lesz a versenyen részt venni” – mondta.

Az üzletlánc hostessei pedig az ALDI saját szórólapját osztogatják majd. A kulináris élvezetekhez színes, szórakoztató programok is társulnak: az ALDI színpadán október 25-én, szombaton este Korda György és Balázs Klári, valamint Fenyő Miklós lép fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában