SZON - PR cikk

2015.06.29. 08:32

A Magyar Színházak XXVII. Kisvárdai Fesztiválja záróakkordja: Udvaros Dorottya lemezbemutató koncertje

A színházi fesztivál 2015. június 27-én szombaton 20 órakor kezdődő záróünnepségét és követően kerül sor „<em>Majdnem valaki</em>” címmel <em>Udvaros Dorottya</em> lemezbemutató koncertjére a kisvárdai Várszínpadon. A lemez zenéjét <em>Hrutka Róbert</em>, szövegét <em>Bereményi Géza</em> szerezte.

A színházi fesztivál 2015. június 27-én szombaton 20 órakor kezdődő záróünnepségét és követően kerül sor „Majdnem valaki” címmel Udvaros Dorottya lemezbemutató koncertjére a kisvárdai Várszínpadon. A lemez zenéjét Hrutka Róbert, szövegét Bereményi Géza szerezte.

A zenekar tagjai: Dely Domonkos, Fehérvári Attila, Galambos Zoltán, Hrutka Róbert, Kalmus Szelicián, Markó Ádám.

A koncerten műsorra kerülő dalok nagyrészt 2015-ben születtek – ez is fontos - az énekes Udvaros Dorottya számára, úgyhogy a zeneszerző és a szövegíró (és a rendező) előre hallották az Ő hangját. Egymás után jöttek a zenei és szöveg témák: hogy mi lenne, ha egy anya várná a fiát a Nyugati Pályaudvaron; aztán egy történész elemezné a kora 21. századot; majd jönne valaki, aki rájönne arra, hogy ha ő gondolkodik, akkor nincsen; másvalaki – egy nő – leostobázná a férfiakat és tudná a receptet, mitől bolondulnak meg a nők; újabb valaki szerelmet vallana a Bizonytalanságnak; egy megint másik eldalolná tizenegynéhány sorban az egész életét; majd fel kéne mutatnia Shakespeare nagyon gyatra önazonosságának kórlapját, ráadásul azt is, hogyan sajátítja ki kegyetlenül egymást a nő meg a férfi; stb… Saját, minden saját ezen a lemezen, ezért az a címe, hogy Majdnem-valaki.

A különleges zenei élményt ígérő koncertre minden érdeklődőt szeretettel vár a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza. www.kisvarda.szinhaz.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában